cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

POJAVA MLIJEKA 4 GODINE NAKON PORODA !!!!

clock-img

16.02.2014, 23:45

clock-img

isabella

pencil-img

265

Pozdrav svima dugo nisam bila ovdje sada sam tu ponovo sa jednim problemom!!

Rodila sam prije nepune 4 godine tacnije u aprilu 2010.godine!Dojila sam 3,5 mjeseca mlijeka je nestalo uprkos mom trudu,izvlacenju svake kapi iz grudi nazalost nestalo ga je! Sada nakon 4 godine na redovnoj kontorli kod ginekologa ustanovio je da u mojim grudima ima mlijeko user posted image user posted image user posted image ,iz obadvije dojke na pritisak pojavi se mlijeko!Dobila sam uputnicu za ultrazvuk dojki i stitne zlijezde,zakazan mi je termin tek 3. marta a do tada obijelih ood brige,pa evo da pokusam ovdje da vidim jel imala neka zenica slicno iskustvo!unaprijed hvala

clock-img

16.02.2014, 23:49

clock-img

leona81

pencil-img

6373

moja prijateljica je imala mlijeko a nije radjala, imala je strasno visok prolaktin i jos neki poremecaj hormona. ne mora biti nista strasno

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

17.02.2014, 09:33

clock-img

tajcika

pencil-img

629

draga bila u istoj situaciji, uradi nalaz na spolne hormone i naravno tu ces imati i nalaz prolaktina koji ce vjerovatno biti povisen, ja sam prebrodila bez ikakave terapije s tim sto su meni bile druge posljedice ( nisu mi valajali ni ostali hormoni kao ni stitna), ne sekiraj se:) javi nam

clock-img

17.02.2014, 14:48

clock-img

isabella

pencil-img

265

hvala vam puno ipak je lakse kada podijelis problem kada se javi neko sa slicnim iskustvom!
odbrojavam imam jos tacno 14 dana user posted image pa se javim

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

clock-img

17.02.2014, 20:41

clock-img

henna ze

pencil-img

475

ne sekiraj se...

dace ti da uradis hormone..moguce da ti je prolaktin visok..

neces umrijeti.user posted image .nece ti nista biti...
eventualno dobijes tabletice za snizavanje..prl..

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

clock-img

17.02.2014, 23:15

clock-img

isabella

pencil-img

265

eto sto se nasmijah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

znam da necu umrijeti a mlada sam ja jos za to user posted image ali me zabrinulo ovaj ultrazvuk dojki vraga mu danas neka mala promjena odmah rak user posted image user posted image e to me brine zasto mi odmah ne dade da uradim hormone!!

uglavnom hvala jos jednom malo sam se rasteretila

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

clock-img

18.02.2014, 13:54

clock-img

henna ze

pencil-img

475

IZVORNA PORUKA: isabella

eto sto se nasmijah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

znam da necu umrijeti a mlada sam ja jos za to user posted image ali me zabrinulo ovaj ultrazvuk dojki vraga mu danas neka mala promjena odmah rak user posted image user posted image e to me brine zasto mi odmah ne dade da uradim hormone!!

i ja sam prvo radila uzv dojki..nista nisu nasli...

al ja ti neću prčati sta je meni bilo..
uglavnom..ne brini se...sve je to rjesivo

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

clock-img

18.02.2014, 14:10

clock-img

Leena

pencil-img

2841

IZVORNA PORUKA: henna ze

IZVORNA PORUKA: isabella

i ja sam prvo radila uzv dojki..nista nisu nasli...

al ja ti neću prčati sta je meni bilo..
uglavnom..ne brini se...sve je to rjesivo

Isto pomislih... U svakom slucaju, ne brini, sve ce to biti ok.

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

18.02.2014, 17:53

clock-img

isabella

pencil-img

265

najgore je nesto cekati jos kad je u pitanju zdravlje user posted image
hiljadu misli,sta ce biti i kako ce biti jer tek mi 25 godina,sto kazu zene tek pocela zivjeti !!

al ste me malo rasteretile kad vidis da jos neko imao slicnih problema i rijesio lakse je,

P.S mlijeka ima pocelo je i curiti mogla bih komotno dvoje dojiti user posted image

Zadnji članci

article-img