Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Dan zenice one koje su u istoj kozi kao i ja zao mi je i da se ovo nikom ne dogodi :-( Nego mene zanima dali vi imate PMS simptome nakon ovog svega? Eto ja sam vec imala 4 menstruacije nakon kiretaze i nijednom doi sada nisam imala pms i to me zabrinjava, dali to znaci da se tjelo jos nijevratilo u normalu? Inace su mene grudi bolile i stomak uvjek 7 dana pred ocekivanu
25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))
06.10.2012, 22:26
idas
38
Draga Andy,
ja sam imala izrazen PMS (nepodnosljive bolove stomaka...), ali sad vise toga nema (za sad, a imala sam 5 menstruacija nakon kiretaze). Kazu stomak prestane boliti mnoge zene nakon prvog poroda pa mozda se to desi i nakon kiretaze. Meni je doktorica rekla da sam se fizicki oporavila (psihicki ko zna) pa tako da mene ne zabrinjava taj nestanak PMS, cak mi i godi...
Nadam se svakako da ovaj mjesec nemas PMS zato sto nece ni doci radi
07.10.2012, 19:11
milocamia
57
Ja sam tek dobila prvu menstruaciju nakon kiretaže koju sam imala početkom septembra, gotovo ništa od PMS-a, a ranije me sve znalo boljeti. Čak je i ova menstraucija bila obilnija nego ranije, no bolova stomaka gotovo da nisam ni imala (dok me ranije stomak smarao neviđeno), dakle nisi jedina bez PMS siptoma, samo opušteno ;)