cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Oslikanje trudnickog stomaka sa gipsom

clock-img

25.04.2015, 10:32

clock-img

Finepex

pencil-img

537

odlucih da postavim ovu temu, koliko vidim nije se o tome pisalo, ili barem ja nisam vidjela...user posted image da li je koja od vas oslikala svoj trudnicki stomak na gipsu? Rade kupe gips na gazi i stave na stomak nakon odredjenog vremena kad se skine ostane oblik stomaka,i to je naravno uspomena za cijeli zivot gledala sam to kod Nijemaca, na tv . Pa rade ukrase, cak lampe. npr. svjetlo i onda to dodje kao zidna lampa,meni to simpaticno i mozda mi za koju sedmicu stvarno padne na pamet,sta vi mislite o tome? user posted image

clock-img

25.04.2015, 13:27

clock-img

Peggy

pencil-img

29

Kada vidim sve ove ideje u trudnoći, tipa te, dođe mi da plačem. Ja nikako nisam zabilježila trudnoću. Slikala se jesam, ali nije to to. To su mi sve super ideje, i treba stvarati uspomene. Kada nekada dijete poraste, sa osmijehom se sjećaš i prepričavaš mu sve to ^^

clock-img

25.04.2015, 13:31

clock-img

Finepex

pencil-img

537

Hvala, ako Bog da biti ce jos prilika kod tebe user posted image

Napravila sam cak dnevnik, gdje svaki dan pisem kako se osjecam, pa kada odraste dati cu da procita. user posted image

Pitala je Aišar.a. Poslanika, s.a.v.s.: “Ko ima najveće pravo nad ženom? Odgovorio je: “Njen muž“. Upitala je: “A ko ima najveće pravo nad muškarcem? Odgovorio je: “Njegova majka.“ (El-Bezzar/hasen)

clock-img

01.05.2015, 12:45

clock-img

Snowflake84

pencil-img

10

To oslikavanje trudnickog stomaka gipsom je predobra ideja.

Moj muz je nedavno to gledao i toliko mu se to svidjelo, tako da i on planira
isprobati tu tehniku na mom stomaku.

Samo cemo sacekati da tiba jos malo poraste, tek je 22.sedmica. user posted image

clock-img

10.06.2015, 17:31

clock-img

saamy

pencil-img

93

Napravila sam taj stomak od gipsa super je uspomena ja stajala 20min mm me meljao user posted image

clock-img

11.06.2015, 16:53

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

A sta radite kasnije sa tim stomacima? Objesite na zid u dnevnoj ili? user posted image

Ne kontam.

“It takes a long time to make it simple.”

Zadnji članci

article-img