Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
odlucih da postavim ovu temu, koliko vidim nije se o tome pisalo, ili barem ja nisam vidjela... da li je koja od vas oslikala svoj trudnicki stomak na gipsu? Rade kupe gips na gazi i stave na stomak nakon odredjenog vremena kad se skine ostane oblik stomaka,i to je naravno uspomena za cijeli zivot gledala sam to kod Nijemaca, na tv . Pa rade ukrase, cak lampe. npr. svjetlo i onda to dodje kao zidna lampa,meni to simpaticno i mozda mi za koju sedmicu stvarno padne na pamet,sta vi mislite o tome?
25.04.2015, 13:27
Peggy
29
Kada vidim sve ove ideje u trudnoći, tipa te, dođe mi da plačem. Ja nikako nisam zabilježila trudnoću. Slikala se jesam, ali nije to to. To su mi sve super ideje, i treba stvarati uspomene. Kada nekada dijete poraste, sa osmijehom se sjećaš i prepričavaš mu sve to ^^
25.04.2015, 13:31
Finepex
537
Hvala, ako Bog da biti ce jos prilika kod tebe
Napravila sam cak dnevnik, gdje svaki dan pisem kako se osjecam, pa kada odraste dati cu da procita.
01.05.2015, 12:45
Snowflake84
10
To oslikavanje trudnickog stomaka gipsom je predobra ideja.
Moj muz je nedavno to gledao i toliko mu se to svidjelo, tako da i on planira isprobati tu tehniku na mom stomaku.
Samo cemo sacekati da tiba jos malo poraste, tek je 22.sedmica.
10.06.2015, 17:31
saamy
93
Napravila sam taj stomak od gipsa super je uspomena ja stajala 20min mm me meljao
11.06.2015, 16:53
Galicia
2433
A sta radite kasnije sa tim stomacima? Objesite na zid u dnevnoj ili?