Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
S ovim imam dosta dugo problema,oko usana i nosa najvise mi ima,kao osip,nekakvo crvenilo,nikako ga se rijesit,koristim proizvode za osjetljivu kozu ali ne pomazu Znate li vi neki dobar i efikasan proizvod za to,ja mislim da je to zbog osjetljivost koze,bas ruzno nekad se prospe
26.11.2010, 08:56
larina
490
i kod mene ponekad tako nesto se pojavi,pa ja stavim cink kremu i bude bolje.mnoge kreme mi neodgovaraju zbog svog mirisa ili sastava pa mi dode do tog crvenila samo sto jos meni i ocima smeta.bila sam i kod dermatologa pa mi je propisala neku antibiotik kremu koju su u apoteci sastavili,ali mi nije nesto puno pomoglo sad pazim sa kremama,znam koje mi odgovaraju i samo njih koristim
26.11.2010, 09:26
Dinkica
1038
Ne bi bilo loše da pokušaš sa zelenom Eucerin linijom, mom bratu momaže, zna mu se javiti crveni osip baš u predjelu oko usta i nosa, doktor je rekao da je to saboreja, i interesantno da se javi kad se nešto baš baš iznervira ili nasekira. Uglavnom njemu Eucerin pomaže. Evo pogledaj kako izgleda KLIK ,
mislim da on koristi samo gel za pranje i kremu, kupuje se isključivo u apotekama, malo je skuplje ali vrijedi...
Samo da dodam, sve i da nije saboreja, da je obični osip opet preporučujem eucerin, jer i ja koristim crvenu liniju iako nemam ni osip ni bubuljice....
< Poruku je uredio Dinkica -- 26.11.2010 9:34:33 >
26.11.2010, 14:09
Zejnebb
70
Ok hvala vam,probat cu tu Eucerin liniju ;)
05.04.2012, 23:33
Neky
199
IZVORNA PORUKA: Dinkica
Ne bi bilo loše da pokušaš sa zelenom Eucerin linijom, mom bratu momaže, zna mu se javiti crveni osip baš u predjelu oko usta i nosa, doktor je rekao da je to saboreja, i interesantno da se javi kad se nešto baš baš iznervira ili nasekira. Uglavnom njemu Eucerin pomaže. Evo pogledaj kako izgleda KLIK ,
mislim da on koristi samo gel za pranje i kremu, kupuje se isključivo u apotekama, malo je skuplje ali vrijedi...
Samo da dodam, sve i da nije saboreja, da je obični osip opet preporučujem eucerin, jer i ja koristim crvenu liniju iako nemam ni osip ni bubuljice....
Da li si probala mozda njihove Anti-Age kreme?, kakve su?