Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Većm duže vrijeme imam ovaj problem, ne znam zbog čega i zašto ali me već počeo iritirati. Često stavim onaj konjski gel na stopala ili mokar peškir, ali to kratko traje i opet ista priča ... Prijateljica se zaj... sa mnom, kaže da me hvata klimaks
07.07.2013, 17:20
koka i po
7309
kaže da me hvata klimaks
htjedoh da kazem .
07.07.2013, 17:22
bebaa
-11235
moji stari bi rekli to su živci.....
07.07.2013, 17:24
koka i po
7309
za njih su zivci uzrok svih tegoba. zato postoje doktori da daju pravu dijagnozu.
07.07.2013, 17:26
amra_sa
65
IZVORNA PORUKA: koka i po
kaže da me hvata klimaks
htjedoh da kazem .
Kakav klimaks u 34-toj Zazaš me ?
07.07.2013, 17:30
Galicia
2433
Klimax u 34 nije nepoznanica. Moja mama je pocela sa klimaxom oko 35 a da nije ni znala. Sve to polako krene.
Idi doktoru, za svaki slucaj.
07.07.2013, 17:30
bebaa
-11235
IZVORNA PORUKA: amra_sa
IZVORNA PORUKA: koka i po
kaže da me hvata klimaks
htjedoh da kazem .
Kakav klimaks u 34-toj Zazaš me ?
što da ne.....nažalost i to je moguće.....ali ne vjerujem u tvom slučaju.....
Većm duže vrijeme imam ovaj problem, ne znam zbog čega i zašto ali me već počeo iritirati. Često stavim onaj konjski gel na stopala ili mokar peškir, ali to kratko traje i opet ista priča ... Prijateljica se zaj... sa mnom, kaže da me hvata klimaks
jesi li provjerila šećer, jedan od indikatora povišenog šećera u krvi je baš ovaj zarenje stopala,
08.07.2013, 11:24
amela2208
3060
amra_sa imam i ja isti problem. Samo sto sam ja i mislila sam da je to nesto vezano za trudnocu. Gore mi stopala ko da gazim po vatri. Znaci svaki dan osjetim makar po 2-3 put nadan. Meni su nalazi odlicni, sjutra imam kontrolu kod Dr pa cu se zalit. Vidjet cemo sta ce mi Dr reci na to a iduce nedjelje imam i mjerenje seceri u krvi pa cemo i to vidjet.