IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: milenium
IZVORNA PORUKA: ivanak
Ja sam radila u osiguranju i smataram da oni to malo napuhuju što se tiče neke uštede, zarade....
Rađe pođi i uštedi u banci, gdje ti država daje poticaj na tu štednju - tu će se više zaraditi i imati, a ne tako.....
Jedino auto osiguravam, jer to moram. Inače, ne bi ni to....
potpisujem.na 10 god osiguranja nemam ni 50km zarade.nego eto bar tako pare ne mogu potrošit pa neka ih tu.
Vidim da tema nije bas posjecena... Ivanak evo i ja sam pocela raditi za jedno osiguranje, zapravo ne klasicno osiguranje.... Kako milenium navodi osiguravajuce kuce (obicne) su dobre jer daju veliki iznos za slucaj ne daj Boze smrti, ali sto se tice same dobiti nisu bas za pohvalit.... Ovo osiguranje je osiguranje FOND POLICE( POPULARNO U SVIJETU - KOD NAS JAKO NEPOZNATO), kvaka je u tome sto ljudi nikad nisu culi i nalazim na zid odbijanja... No, na intrenetu se moze naci jako puno o tome.... Kvaka je da si cijelo vrijeme (bez obzira koliko godina pristanes) osiguran zivotno, a dobit nakon isteka police je nemjerljivo veca nego kod klasicnih osiguravajucih kuca.... Kvaka je da se nakon isteka godina novcu dodaje vridenost izabrane fond police i zavisno na koliko ste se mjesecno odlucili stediti, dobivate vas novac..... Osiguranje fond police iza sebe ima reosiguravajuca drustva ( u ovom slucaju 3) koja na neki nacin jamce za samu osiguravajucu kucu.... Nije mi jasno kako su kod nas ljudi tako skepticni, pa dobro nitko nikoga ne tjera da se osigura, ali da nitko ne zeli ne saslusati e to ne shvatam....
Jeste li se vi ikad upoznali sa osiguranjem preko FOND POLICE???? Ili ste dosad samo culi za klasicnu vrstu zivotnog osiguranja??????
da ja sam čula prije ali se to zove SAFE INVEST i concern Garwe osiguranje je tu...
e sad...ide se na smeinar pa fino latis sebi vikend...
dobijes more papira i priču od nekolicine ljudi kako su oni usjeli u tome...kako njima super ide kako su grdnu lovu zaradili nudeći i osiguravajući ljude ovakvim vidom osiguranja. tačnije t je kao da stedimo i na kraju balade možemo birati želimo li pare sve odmah ili na arte kao penzija...
mislim od ovoga salbo fajde će biti...ja sam čak nekoliko kolega uvela u ovu priču misleći kako je ovov usper opcija za one koji nisu redovno osigurani u firmi i na poslu...na kraju sam shavtila najveću zaradu imaju samo ona 3 na vrhu...ova sitna raja niđe veze...sav tvoj trdu se na kraju prretvori u praznu priču jer ono zbog čega je kod mnas to osnovano pored standarne vrste osiguranja zaživjet će tek onda kada dobijemo zakon da samo biramo gdje ćemo uplaćivatu PIO/MIO...a to kad to dočekat ...sumnjam ikada.
ja sam vo radila sa svojim redovnim poslom nekih 6 mjeseci i radeći sa rajom ja sam njima dovela ni manje ni vise nego 40 osoba na svakoj sam zaradu imala oko 20km ( sto se dobije najvećom cifrom uplate njihove) znači za 6 mjeseci 800KM...a njima je svaki mjesec uplaćivano more love i to od mladih ljudi...
ja sam imala mogućnost da dovedem puno osoba jer radim na takvom mjestu gdje imas profile ljudi koji su to uplatili meni za ljubav...nisma tada bila udata i izdrzavala sam mamu i seku bez oca...a oni imali pare...
a bez jake podrske prostora gdje da nađes klijenetlu tesko će to ići na nasem podnevlju.