IZVORNA PORUKA: mayra
Zenice, puno vam hvala dosad na odgovorima.
Ovako... u kuci je malo specificna situacija, svekar je umro 13.01. i njegova smrt je i dovela svekrvu do operacije.
Zao mi je nje, zao mi MM pogotovo a i djevera, jer su jako vezani za nju, i ionako su isprepadani jer im je otac umro od srcanog udara, normalno da se boje da i nju ne izgube.
Nista meni nije problem u kuci, poraditi, spremiti rucak, oprati iseglati ves, ali je problem sto je neko spomenuo, sto mi zivimo u mahali a muz ima veliku familiju i stalno neko dolazi, ja nemogu stalno biti tu, da usluzujem nekoga, a opet mi bezveze da ljudi sjede bez icega.
Vjerujte mene zeludac boli od neke brige, jer zelim sve da ispostujem, a neznam hocu li moci.
Koliko budeš mogla toliko ćeš i prižiti...
svekrvi brz oporavak a vama svima želim da što prije svoje živote vratite u ''kolotečinu'' za sve dobru...
Imat ćeš sigurno dana kada ti neće biti lako...
al imš jetrcu...supruga i djevera i bebu pa sjedite i podjelite obevze...
Nije lijepo majku ostaviti beze pomoći...
nije lijepo ni da beba otane uskarćena za šetnje ni svi vi za svoje vrijeme...
ali sa lijepom organizacijom toliko inasana moćete sugurno...
Čim ti kao snaha misliš o ovome sada što je zaista pohvalno u današnjem vaktu...ta je žena to i zaslužila.
Što kaže Br ako baš bude preteško da se brinete cjelodnevno...bože moj žena na nekoliko sati nije na odmet
Sretno