Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Nadam se da ne postoji ova tema pa da djelimo misljenja i savjete Imam djecaka od 10,5mjeseci i negdje oko 6og mj poceli smo s nunanjem za vrijeme spavanja u toku dana,i uvece....zna se u toku noci buditi i sam opet zaspe ali sam nece da zaspe preko dana... Dakle danas sam odlucila da krenem polako s odvikavanjem, em veliki je em krupan em treba ljuljati po 30-40min da on ucvrsti inace nekad kad ga spustim on u plac i tako sve iznova krene... Kako su starije mame odvikle? pustis da beba place par noci,postepeno? po danu ne ljuljati pred vecernje spavanje,da? ili kako.... Nadam se dobrim savjetima
30.10.2015, 16:24
hanabanana
4435
imaš li nekog pametnije posla da radiš u to vrijeme? ozbiljno pitam?
Majka dvoje djece od 7 i 11 godina kaže ti da uživaš u ljuljanju.
10.11.2015, 19:53
ananas_ze
317
Daj vanja ne zezaj, ja S uljuljam i dan danas kad vidim da se od umora ne moze smiriti i zaspati,a ima 19mj i 12kg
< Poruku je uredio ananas_ze -- 10.11.2015 19:54:37 >
"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"
11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !