cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Odlazak u cirkus

clock-img

12.03.2013, 11:30

clock-img

Medi_87

pencil-img

1472

Drage moje da li ste ikada išle u cirkus, da li ste vodile svoju djecu, i kakva su vam općenito mišljenja o istom, Ja do sad nisam user posted image

clock-img

12.03.2013, 14:07

clock-img

mikyca1

pencil-img

71

nisam isla, gledala sam na televiziji, a i svaki dan mi je s djecom cirkususer posted image

clock-img

11.06.2013, 09:49

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Kao mala sam bila opcinjena. Nekoliko puta bila i odusevljavala se svim onim zivotinjama, bojama, akrobacijama i ostalom. Iz danasnje prespektive, isti tren bih zabranila cirkuse u kojima su zivotinje. Jadne, mogu misliti kakav zivot vode, da bi ih ljudi gledali i zabavljali se iz neke svoje jadne obijesti! Degutantno mi je vidjeti majmune obuce, slonove i ostale zivotinje koje koriste samo u svrhu zabave. Uzas jedan!
Cirkusi u kojima su iskljucivo ljudi su mi super! Ne znam je li Cirque du Soleil nema nikakvih zivotinja, mislim da ne, i njihove akrobacije su zaista da te ostave bez daha. To je sasvim dovoljno da bude zanimljivo. Sta ce im zivotinje.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

11.06.2013, 09:52

clock-img

tekja

pencil-img

1957

Mya da te poDapisem, opet...ne uhodim te, majke miuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

11.06.2013, 09:57

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

user posted image

A cirkusi na nasim podrucjima su stvarno cisti cirkus user posted image user posted image U normalnoj drzavi bi to odmah sasjekli tuzbom za zlostavljanje zivotinja.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

11.06.2013, 14:00

clock-img

bebana27

pencil-img

1642

isla sam kao djete ali sam sve zaboravila

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

Zadnji članci

article-img