Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Šorcevi,minice malo manje,capri hlače,maice bez leđa,papuče raznih visina za sve prilike,šeširić ili kapa.
26.05.2008, 17:20
ebru
456
Ja volim one skroz tanke haljine(neznam kako se zove materijal) i papucice neke lagane...neizostavni dio su suncane naocale i uvijek poveca torba bez obzira na ljeto,mada je sad vec drugacija situacija zbog bebace moram nosit uvijek njenu torbu sa njenim djeridama(svoje cu u poseban ormar ostavit zasad dok beba ne poraste )
Kao sta Lamka rece ja sam isto luda za dugim suknjama pogotovo lanenim i jednostvanog kroja A ma te su mi najdraze...Aladinke i pamucnu majicu...Lananene hlade i tunike isto volim...
ja sam isto luda za dugim suknjama pogotovo lanenim i jednostvanog kroja A ma te su mi najdraze...Aladinke i pamucnu majicu...Lananene hlade i tunike isto volim...
26.05.2008, 22:16
camm
1266
Rado bih nosila duze suknje jer one dobro hlade ali mi ne stoje. ostalo sve dolazi u obzir sto ste navele,luda sam za naocalama,sesiricima i papucama toga imam najvise. lanene hlace tunikice lijepog kroja,kratke suknjice sorcevi minici haljinice ma sve dolazi u obzir kod mene.
< Poruku je uredio camm -- 26.5.2008 22:27:37 >
27.05.2008, 09:06
Ines
83
Uzivam u haljinama,kratkim ,dugim svejedno samo da su lijepe i otvorene!!!!
27.05.2008, 15:36
malecka60
329
Pamucne i lanene hlace i suknje, duge haljine, pamucne majicice, ma sve sto je dugo na noge i lagano.
29.05.2008, 12:25
ame_la
124
ma sve što je lagano, tanko i kratko dolazi u obzir paučice, šeširić i na sunce
pa da se nađe pri ruci još i pusto ostrvo pješčana plaža ma šta ima bolje
01.06.2008, 12:03
zvončica
1115
S obzirom na ove vrućine najviše volim biti u šorc-bermudama, majice na bretele, a na nožice papuče ili baletanke. Mogu proći i teksas suknjice, ali sve ovo u svijetlim bojama, jer ne volim vrućinuuuu ni pod razno!
11.06.2008, 08:26
Kesten
283
Volim raznorazne kombinacije od sportskog do elegantnog đira s tim da gledam da se osječam u tom ugodno i da mi stoji pod broj jedan....
10.07.2008, 12:29
Najdraza mama
184
Volim pamucne stvari najvise od majica ,haljina,lanene hlace ,szknje ,farmerice,i jos raznih dodataka ovih modnih naocale,nakit...torbee