Šorcevi,minice malo manje,capri hlače,maice bez leđa,papuče raznih visina za sve prilike,šeširić ili kapa.
26.05.2008, 17:20
ebru
456
Ja volim one skroz tanke haljine(neznam kako se zove materijal) i papucice neke lagane...neizostavni dio su suncane naocale i uvijek poveca torba bez obzira na ljeto,mada je sad vec drugacija situacija zbog bebace moram nosit uvijek njenu torbu sa njenim djeridama(svoje cu u poseban ormar ostavit zasad dok beba ne poraste )
Kao sta Lamka rece ja sam isto luda za dugim suknjama pogotovo lanenim i jednostvanog kroja A ma te su mi najdraze...Aladinke i pamucnu majicu...Lananene hlade i tunike isto volim...
ja sam isto luda za dugim suknjama pogotovo lanenim i jednostvanog kroja A ma te su mi najdraze...Aladinke i pamucnu majicu...Lananene hlade i tunike isto volim...
26.05.2008, 22:16
camm
1266
Rado bih nosila duze suknje jer one dobro hlade ali mi ne stoje. ostalo sve dolazi u obzir sto ste navele,luda sam za naocalama,sesiricima i papucama toga imam najvise. lanene hlace tunikice lijepog kroja,kratke suknjice sorcevi minici haljinice ma sve dolazi u obzir kod mene.
< Poruku je uredio camm -- 26.5.2008 22:27:37 >
27.05.2008, 09:06
Ines
83
Uzivam u haljinama,kratkim ,dugim svejedno samo da su lijepe i otvorene!!!!
27.05.2008, 15:36
malecka60
329
Pamucne i lanene hlace i suknje, duge haljine, pamucne majicice, ma sve sto je dugo na noge i lagano.
29.05.2008, 12:25
ame_la
124
ma sve što je lagano, tanko i kratko dolazi u obzir paučice, šeširić i na sunce pa da se nađe pri ruci još i pusto ostrvo pješčana plaža ma šta ima bolje
01.06.2008, 12:03
zvončica
1115
S obzirom na ove vrućine najviše volim biti u šorc-bermudama, majice na bretele, a na nožice papuče ili baletanke. Mogu proći i teksas suknjice, ali sve ovo u svijetlim bojama, jer ne volim vrućinuuuu ni pod razno!
11.06.2008, 08:26
Kesten
283
Volim raznorazne kombinacije od sportskog do elegantnog đira s tim da gledam da se osječam u tom ugodno i da mi stoji pod broj jedan....
10.07.2008, 12:29
Najdraza mama
184
Volim pamucne stvari najvise od majica ,haljina,lanene hlace ,szknje ,farmerice,i jos raznih dodataka ovih modnih naocale,nakit...torbee