Batina, fizicko kaznjavanje i malo po turu nije isto
upravo tako....
naravno da je neću puckati po guzi cijeli život al trenutno i garant u naredne 2 godine će biti toga.... jer ne dozvoljavam da me dijete šamara, dira struju i bla bla Ja pričam ona opet
Pa halo, dokle??? da pustim da se nešto ne do Bog desi?? priča?? hm... ok al ima dana kad pričom ne dopirem do nje nikako, za sve što sam je pucnula po guzi dobro razmišlja hoće li ponoviti
I nije joj to puckanje utjecalo na psihu, vesela je i razigrana al granice se znaju
Kada čitam novine ne može doći i oteti ih i iscijepati, neće moći.... kad mi podere časopis džaba ja pričam, jednom se desilo al više ne! kad dira struju, deterdžente i ostale hemikalije a ja objašnjavam da to ne radi a ona opet... šta mi drugo preostaje???
da pustim il da je dovedem na
mjesto zločina i kažem malena ako ovo ponoviš mama će se jako naljuti i pucnuće te po guzi, ponovi li obećanje ispunjavam 100%
Neznam s čim su se neke od nas susretale pa ih puc puc asocira na nasilje???
ja ne galamim, ja jasno i glasno pričam. da me svi razumiju... ne može mi reći nisam te čula i nisam te shvatila
Kada bude starija puc puc će biti isključen al da npr tada uvidim da se ne može koncentrirati, da je svojeglava i da može time nauditi sebi, tražila bi selameta kod psihologa il koga već