Suprug i ja zivimo u Becu i imamo sina od 7 mjeseci kojeg bi htjeli sunetiti. Buduci da se ovdje moze tek od 2. godine u bolnici sunetiti dijete na zdravstveno osiguranje a ovako se placa ca. 400 eura (tako smo culi) ima li neko da je sunetio sina u Becu I da nam kaze svoja iskustva. Imate li neke preporuke, doktore koji to rade, koliko kosta, kakva je procedura (lokalna anestezija ili puna, koliko traje oporavak I sl.) Svaki savjet je dobrodosao.
Hvala svima unaprijed
24.02.2013, 18:04
mama i ja
12
mi samo svog sina sunetili sa nepunih 20 dana. zivimo isto u Becu u 10. Bezirku i to smo obavili kod Dr. Youssef Al-Hachich koji ima ordinaciju na Laxenburger Straße 63. nama je dolazio kuci jer je taj dan previse padao snijeg i bilo je bas hladno. prije tri godine zahvat je kostao 150 eura. citav proces suneta ne traje duze od pola sata i radi se pod lokalnom anestezijom, odma smo mu stavili pelenu normano, a dobili smo kremu za mazati pisicu i preporuku da svaki dan potapamo u mlaku kamilicu. oporavak isto traje vrlo kratko mi smo svog sina stavili u babybjörn mislim cak nekih 5-7 dana poslije zahvata. tako da vam preporucujem ovog jako finog i ljubaznog doktora.
24.02.2013, 19:12
Mirkica
6978
IZVORNA PORUKA: registrar
Suprug i ja zivimo u Becu i imamo sina od 7 mjeseci kojeg bi htjeli sunetiti. Buduci da se ovdje moze tek od 2. godine u bolnici sunetiti dijete na zdravstveno osiguranje a ovako se placa ca. 400 eura (tako smo culi) ima li neko da je sunetio sina u Becu I da nam kaze svoja iskustva. Imate li neke preporuke, doktore koji to rade, koliko kosta, kakva je procedura (lokalna anestezija ili puna, koliko traje oporavak I sl.) Svaki savjet je dobrodosao.
Hvala svima unaprijed
mama i ja ti je preporucila doktora molilm te obavi to sto prije ako imas njet sunetiti djete jer sto djete vece sve veci horor evo ja sam zajedno osunetila dva sina sa 6 mjeseci i 2,5 godine i razlikaaaaaaaaa jeee oho malog ko da nismo sunetili a veliki
24.02.2013, 22:24
registrar
8
Hvala vam na informacijama.
Mama i ja da nemas slucajno broj telefona i znas li da li taj doktor samo radi obrezivanje, odnosno koja mu je specijalizacija i jeste li i vi kod njega isli po preporuci.