cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Ožiljkasto tkivo nakon poroda

clock-img

19.06.2019, 19:59

clock-img

Zer92

pencil-img

97

Drage mame, ne znam da li je vec pisano o ovome, ja nisam mogla pronaci. Nakon poroda na ulazu u vaginu su mi ostale 3 kuglice, ne znam kako drugacije da ih nazovem. Samo su prisutne na jednoj strani, jako su tvrde i bolne. 6 sedmica je proslo od poroda a ja ne vidim da su se uopste smanjile. Patronazna sestra koja mi je dolazila je rekla da je to zato sto sam jako ruzno usivena. Kad pogledam u ogledalo strasno izgleda, i mislim da ce biti nemoguce imati odnose od njih user posted image
Da li je neka od vas imala problema s tim, i da li ste ih se nekako uspjele rijesiti?

clock-img

20.06.2019, 20:25

clock-img

bejbibi

pencil-img

2795

Ja licno nisam imala problema stim al znam da to zna bit od ruznog sivanja.ko sto ti je rekla patronazna .. cula sam od poznanica te price , odnose su nakon nekog vremena mogle imati, nisu nestqle al nisu ni bolne, al mislim da je to sve individualno.. tebe ako bas boli najbolje da odes ginekologu da vidi sta je ..

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

Zadnji članci

article-img