Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Pozdrav!Nisam uspjela nigdje pronaci nikakvo objasnjenje ili temu ovakvog karaktera (mozda sam nedovolljno trzila),pa bih rado cula vasa iskustva...Da li je neciji muz primao hormosnku terapiju?Ako je,kako je to podnosio??? Hvala unaprijed!!!
03.01.2013, 11:33
Leva
4538
Moj je pio Klomifen. Nikakve posebne reakcije nije bilo. Poznajem zenu ciji muz je dobijao injekcije Menopura isto ne znam da je pricala o nekim njegovim sizevima. Sam naziv teme me malo zbunio jer sam ocekivala da te interesira kakve sve posljedice zene imaju od hormonalnih terapija.
03.01.2013, 12:07
bebacha92
26
Muz ce primati terapiju Menopur i Brevactid,pa nas zanima kakve posljedice (negativne) mogu izazvati navedeni lijekovi...Hvala ti u svakom slucaju!