KOlicinu prilagodjavate prema bebi... beba treba da pojede odredjenu kolicinu AD u roku od 24 sata al koji omjer to samo od nje zavisi a ne od onog sto pise na kutiji... nisu nam bebe roboti koji su isto programirani...
i Asja je jela cesce a menje (aptamil) ali isto je to...
sam odredis da li ce to biti 4, 5 ili 6 puta ali kolicina sve skupa treba da bude uvjek ista ...
Asja je bez problema presla sa Hipp-a na Aptamil... a presli smo iz prostog razloga sto mi je recano da je Aptamil bolji... iako vjerujem da je to sve tu negdje...
I moja Ema jede manje porcije nego sto bi prema uputstvu s kutije trebala, ali ne sekiram se, jer kako rece Visnja, vazno je koliko pojede sve skupa, i na kraju krajeva, bebe namecu ritam nama, a ne mi njima. Ja je hranim s HIPP Pre, i na njemu od samog pocetka pise BIO, tako da vjerovatno upotrebljavam taj koji zovete novim, a dvoumila sam se izmedju HIPPa i Aptamila, i onda sam kupilia HIPP samo radi te oznake BIO. Inace, i dojim je, tako da pojma nemam koliko zapravo pojede, ali cini mi se da fino napreduje, pa necu da razmisljam u gramima
. Ja mislim, Skvo, da je Aptamil dobra ideja za Umicu. Probaj, pa ces vidjeti. Moja prijateljica ga koristi i puno ga hvali.