Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
dal vi i kako njegujete stopala? moja su izgleda postala ovisna o kremama. koza mi je suha ako redovno ne namazem. cula sam da poslije tusiraja treba nekom pravo masnom kremom ih namazati i obuci onda pamucne carape te tako prespavati, pa eto budu bar jedno vrijeme ok.jel iko to probao i jel tacno?
04.08.2008, 21:02
Skvo RR
4542
Ja znam za taj fazon ali za ruke...namazu se ruke jako masnom kremom, stave se "apotekarne " rukavice i prenoci se. Postigne se maksimalna hidratacija. Ja licno nisam probala jer nemam suhu kozu, ali moja prijateljica taj tretman obavlja svakih mjesec dana.
04.08.2008, 21:05
mali
372
imam kao čarpice iz Oriflame-a koje obućem kada dobro natopim noge i pustim da upiju kremu..Rezultat Pozz
ovaj problem meni se dešava samo ljeti valjda bosi nogu a zimi ništa valjda nose se čarape
05.08.2008, 01:17
Amela V.
512
Ja za njegu stopala koristim vichy kremu za stopala, poslije svakog tusiranja namazem tom kremom i stvarno sam zadovoljna. Kad mi ponestane te kreme, onda pred spavanje namazem stopala Niveom i to obilato i obujem pamucne (sportske) bijele carape i tako prenocim. Ucinkovito definitvno
05.08.2008, 09:58
Happy
642
NIsam nikada oblačila te čarapice, ali znam da masa raje radi.... Ja korstim piling (ne baš tako redovno) i onda imam kremu (naravno sve iz DM-a) koju nastojim svaku noć namazati
05.08.2008, 12:24
Najdraza mama
184
Poslije pranja onako omeksane noge namazati nekom kremom ili maslinovim uljem na to navuci neku kesicu i lijepo uzivati cak i na spavanju nositi tako ujutru su noge ko medic ..pokusajtee
06.08.2008, 09:12
Gigana
695
isto radim i ja i samo mi to pomaže
25.08.2008, 18:46
PegPerego
24
Veliki sam ovisnik krema opcenito, i mackam se gdje god stignem, a stopala mazem svaku vece i navucem plasticnu kesu (bolje nego carape, jer carape upiju vise nego koza) i tako drzim dok, recimo, ne pogledam film. Onda kese skinem i na spavanje, stopala su mi k'o u bebe
...It's so easy to loose yourself in her eyes...That little person you love the most can teach you the feelings you have never known before...You don't realize how much you can love until you hold her in your arms...
30.06.2013, 18:54
Mya_81 RR
5531
PRENOS POSTOVA
IZVORNA PORUKA: bebaa
imam strašan problem.......inače jako vodim računa o stopalima,banjanje,mazanje nevenovom kremom,sređujem nokte rijetko su bez laka....ali u principu imam jako suhu kožu od glave do pete....e te pete me zezaju....godinama i na sve načine pokušavam da im dohakam ali nikako....ni ribanje ni masiranje ma ništa.....oštro i hrapavo kao da hodam po staklu ......čak i kad namažem navučem kese da se potpari i opet ništa.....
molim vaš savjet.......ali bez skupih tretmana....
IZVORNA PORUKA: ninulina
ista stvar i kod mene, stopala su mi u trudnoći sad otišla skroz na skroz.... svako veče banjam noge, stružem onom kredom , četkom, al ne pomaže. mazala nevenom - ne pomaže.
platila neku krenu za stopala u CM-u 7 KM nije pomogla....
pojma nemam više šta da radim
IZVORNA PORUKA: DISANA
Ja čitav život muku mučim sa suhim stopalima i ispucalim nakon prelaska sa grilon čarapa u sandale. Situacija se popravila nakon korištenja BALEA kreme za stopala (DM radnje). Sada samo nakon tuširanja namažem i obujem čarape i problem rješen. Propajte čak i mojoj mami vječitom skeptiku pomaže
probat ću ali daj bože......nekad se zaista osjećam kao da svi gledaju samo u moja stopala.....mada to nije uvijek tako loše stanje ali mene vazda nervira.....
IZVORNA PORUKA: amra_sa
Imam isti problem. Najgore kad si u krevetu s mužem pa ga zagrebeš petom A fakat ih ribam otprilike svakih 15 dana al džaba, 2 dana budu dobra, treći opet isto ... Mrsko mi svaki dan trackat kremu po stopalima, a i zaboravim.
IZVORNA PORUKA: reallove
I ja imam isti problem,probaj kreme marke school..malo cuvas noge u vodi,kada koza omeksa ocistis,namazes dosta kreme i obuces carape..ja tako radim,bude bolje...
amra draga ja stopala ribam minimum 4 puta sedmično i trackam kremom pa ništa.......znači zasad DM I SCHOOL.....
IZVORNA PORUKA: reallove
Ima jos jedna dobra krema,ne mogu se sjetiti imena,ako se sjetim,javim...ja u pocetku 2 puta sedmicno ocistim i mazem...poslije po potrebi,pomalo...
IZVORNA PORUKA: ninulina ja se zeznula neki dan kupim kremu Balea u dm-u kontam da je za ispucala stopala dođem kući i onako iz dosade na wc olji dok sam sjedila hajd reko da pročitam deklaraciju , ovo, ono, kad na toj kremi pie namjenjeno za hladna stopala
čitam sad da dosta uzroka moe biti za ovaj na problem a da nije nehigijena.........zdravstveno stanje,ne dovoljan unos vode????? e ja ba slabo pijem vodu i isto piem i na temi mranja...to mi je ba nezgodno...... spominju banjanje sa eteričnim uljima...... imate li iskustva.... piling u domaćoj radinosti..... maslinovo ulje,smeđi ećer i morska sol......
< Poruku je uredio Mya_81 RR -- 30.6.2013 18:58:07 >
30.06.2013, 18:57
bebaa
-11235
aaaaaa j pregledala sve i nisam našla a nisam koristila pretraživač....sorry.....
30.06.2013, 19:00
amra_sa
65
Bebo, trebamo mi barem do bazena ako već ne na more, da ih malo omekšamo. MM meni često kaže ja kakve su ti pete, ko brus papir. A ni njegove nisu ništa bolje pa se tješim.
30.06.2013, 19:01
Mya_81 RR
5531
Ma, neme veze sad, ali za drugi put znas, jerdnostavnije ti je upisati u pretraživač, nego listati, jer neke teme koje se duže vremena ne koriste ne budu na listi prikazanih tema, a ipak stoje 'tamo negdje', a i kraće traje preko pretraživača.
30.06.2013, 19:04
bebaa
-11235
ma ne znam ja sam beznadežan slučaj .....probat ću ove kreme a vidjet ću ima li neko isklustva sa ovim uljima.....
30.06.2013, 19:04
lady_bubamara
257
Bebo, trebamo mi barem do bazena ako već ne na more, da ih malo omekšamo. MM meni često kaže ja kakve su ti pete, ko brus papir. A ni njegove nisu ništa bolje pa se tješim.
a meni je najgore što su u mog stopala ko u barbike , glatka, nježna...
30.06.2013, 19:05
bebaa
-11235
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Ma, neme veze sad, ali za drugi put znas, jerdnostavnije ti je upisati u pretraživač, nego listati, jer neke teme koje se duže vremena ne koriste ne budu na listi prikazanih tema, a ipak stoje 'tamo negdje', a i kraće traje preko pretraživača.
hej kad si tu da te pitam....fakat sam prelistala sve i nisam ništa slično našla....to mi se desiloi sa cvijećem i opet bila dupla tema....kako se sakriju teme da ih ne vidim.... možda zato što se ne koriste dugo....
30.06.2013, 19:06
bebaa
-11235
i kod mog....kako li to uspijevaju održati....šta mislite da ga pitam....dragi kako ti njeguješ stopala....
30.06.2013, 19:11
lady_bubamara
257
i kod mog....kako li to uspijevaju održati....šta mislite da ga pitam....dragi kako ti njeguješ stopala....
a stvarno zašto mi to nikad nije palo na pamet da ga pitam... a uvijek sam govorila kako sam ljubomorna na njegova stopala... e baš ću sutra da ga upitam kad dođe
30.06.2013, 19:12
amra_sa
65
Moj misli da su mu ko u barbike ali malo morgen, realnost je ipak drugačija. Sad ste me nafurale da fino sredim stopala i da nokte nalakiram. Hajd ako ne danas sutra ću.
30.06.2013, 19:15
bebaa
-11235
ja se redovno furam i cijelo stopalo ko u bebe sem laka rozi-pusti me da vrisnem.......ali ovaj pojas okolo gazišta pete me baš nervira......
30.06.2013, 19:17
amra_sa
65
Imam ja neku kremu iz Avona za stopala, namažem tim pa poslije ribam, a onda ih fino namažem pa navučem one čarapice, isto iz avona. Kad ih sredim ihhhhhhhhhhhh, ljepota pogledati. Svaki dan bi sandale nosila.
30.06.2013, 19:20
bebaa
-11235
odo ja sipat vodu i nabacati soli i ribež i zasjest pred tv.....valjda sveki neće pomisliti da sam pukla....a mogu i tipkat.....
30.06.2013, 19:23
lady_bubamara
257
Haj pošto sve imamo problema sa stopalima , nije me sramota da vam ovo ispričam...
Neki dan u DM-u kupim ja sebi onu strugaljku za stopala slična kao ova na slici ( nije ista ) slična je
I tako ja u kadi stružem stopala i vidim sve nešto bijelo ostaje neke bijele kuglice i kontam ja ,, A REKO VID DOBRE STRUGALJKE KAKO ODERA OVU KOŽU SA PETA, A SVAKA ČAST" i tako ja sva bitna kao ja sredila svoja stopala, i sad hoću da saperem strugaljku kad gle čuda MOJA STOPALA OSTRUGALA SAV ONAJ DIO NA STRUGALJKI sav onaj papir sa kojim se stopala strugaju na ovoj dršci je otpao