IZVORNA PORUKA: maja78 RR
vjeruj mi da se ne razlikuje puno od djece tog uzrasta, sve su to nijanse
samo je stai na ignore i naravno reci zasto je ingorisete
Pa i nije baš da se ne razlikuje...
Svako dijete ima svoje bubice al svaki roditelj nađe način kontolirati iste...
Odgoj je dugotrajana provec...i plodove ubiremo kasnije od onoga što činimo i dok su bebe...
I moj je stav da ti trebaš autoritativno djelovati na svoje dijete al na način koji je njoj bliži...
dreka, svađa, prutić očito nisu...
Biti tvrdoglav je jedno al biti neposlušan je stavrno nešto drugo...
Ja razumijem tvrdoglavost neću nešto da jedem, ili neću sada da jedem...al ruganje, odgovaranje roditelju to je već malo situacija u kojoj trebaš regirati.
Istina brat joj je sada najzanimljiviji, uzima vjerovtano dio osmjeha i obraćanja familije i prijtelja...al ako ona im svoje kativnosti mimo doma, vas koji ste sa njom dosta nasamo i brinete o njoj onda ona koristi vaše emocije...i ispituje granice...
Postavi granice....
Uvedi kaznu...
jednom Ne je uvijek Ne...
Ja svoju djecu jako volim, kao i moj suprug...al u ''umaženost'' ne vjerujem...ja smao vjerujem da djeca koriste naše slabosti i postoje trenutci u kojima im to dozvolim i oni u kojima ne dozovolim ni pod razno...
Ja sma najprije roditelj pa onda najbolji prijatelj...
Ona očito poštiva druge autoritete, sluša učiteljicu folklora...
a vas ne...
Ili ste popustljivi i ona to koristi...ili misli da ako nastavi tako sve će biti kako ona želi da bude...