IZVORNA PORUKA: leona81
ma naravno da ne bi niko ostao ravnodusan, mozda nije znao sta da kaze vise? mislim ko bi rekao da voli da se dopisuje sa zenama ili obrnuto da je situacija drugacija zar bi neka od nas rekla ja volim da se dopisujem s muskarcima i tacka? nidje veze. garant se iznervirao i nije znao sta da kaze.
100%
pa guši ga...
ja ušla na mužeb Fb jer mi je rakao d amu ulogujem fotke nših curica to njemu mrsko...javlja mi s ena chat naka vesna...
reko bogati izvini žena je njegova nešto mu sređujem profil...
prolo 10 dana kaže on meni bona što si vesnu nasikirala...re ko ti je ona...nemama pojma...
kad mi reče...
a to treba iz srednje škole njegove...gdje bi ja znala kako s esve njegove drugarioce iz srednje škole zovu...
e svašta...
išli i na slavljenje mature jden godine skupili se...ja pojma nemam ni ko su ni šta su ni dokla su se dovukli u sarajevo da slave a sve s epreko fb dogovorili...
mislim možda se čovje dopisuje sa starim poznancama iz osnovne i srednje škole...
rečenica i aj tebi sve najbolje želim meni liči kao posljednja pozdravna pa ako s ejoš nekad čujemo hajd i dobro je...
stavrno isključi s eiz toga...koji će ti to vrag..što bi rekla moja offis kolegica ''mala ne čačakaj mečku''