PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Iskrene cestitke na rodjenju male princeze neka je zdrava i ziva svojim roditeljima i bratu. Dobro nam dosla Esma
Iskrene cestitke, sve najljepse
Mashallah,da im bude živa i zdrava,uvijek ponos i radost _____________________________"Naša nas djeca promatraju i ono što jesmo govori glasnije od bilo čega što bismo mi sami mogli reći."Wilfred A. Peterson 15.08.2014. >Bambi<
Cestitke na malenoj cezi _____________________________02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....
[Sadržaj poruke je obrisan]
Iskrene čestitke od srca...
iskrene cestitke i brz oporavak
najljepse cestitke nasoj m.i.n.i,da nam Esmica bude ziva i zdrava,a mamici brz oporavak _____________________________26.08.2014-fetus mortus in uterus 36 sedmica
Cestitke _____________________________M&M Sreću čine male stvari...
pridružujem se čestitkama...... _____________________________"U laži su kratke noge ! "
Cestitam od srca _____________________________Život nam vraća ono što mi drugima dajemo.... 15.07.2012. god -missed ab. (8 ned+4) 28.12.2013. god -ugledali smo 29.08. 2014. god. - rođen N, mamino žuto pile...
Cestitam od uvijek me razveseli rodjenje djevojcica iskreno se nadam da cu jednog dana i tu srecu osjetit i dozivit samo nek su nam zdravi _____________________________Eldar 01.10.2012.
M.i.n.a. mashallah! Cestitamoooo _____________________________N&N
Draga moja Allah Mubarek Olsun, da vam bude ziva, zdrava i poslusna :). Dodje mami njena princeza :* :* ljubimo vas punoooo :* _____________________________Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.) Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)
Draga m.i.n.a. neka je sretno rođenje male princeze prelijepog imena Da svi budete živi, zdravi, sretni i ponosni jedni na druge _____________________________mamin dječak, 11.01.2008. mamina princeza 09.07.2011.
Da i ovdje cestitam mojoj terminusi Nek vam je ziva i zdrava mala Esma _____________________________E i A=<3 "Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."
Prema novoj studiji, djeca koja nisu često konzumirala morske plodove do svoje 7. godine vjerovat...
Odgoj, razvoj i njega
Šugu izaziva parazit Sarcoptes scabiei var. hominis, a bolest se prenosi dužim direktnim kontakto...
Zdravlje
Što bih dala danas da čujem majčin glas u slušalici...
Odnosi u porodici
Teško je imati 15 godina. Takođe je prilično sjajno biti 15. 15 je hodajuća kontradiktornost.