Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Nisam znala gdje bih zapocela ovu temu pa nadam se da je ovdje ok. Da li ste kreativne i znate li nesto od rucnih radova da radite? Ja heklam i pletem a sad zelim da naucim pravigti nakit. One koje imaju svoj hobi mogle bi recimo da pokazu svoja djela ovdje i da razmjenjujemo savjete i iskustva. Nadam se da ce vas biti Ja imam dosta toga sto sam napravila pa ako vas zanima mogla bih da stavim slike ili linkove.
< Poruku je uredio acudesa RR -- 4.8.2010 16:27:17 >
ej, mene inace zanimaju rucni radovi, imala sam zelju nauciti al posto sam studirala i nikad naci vremena, ali zato volim siti i prepravljati odjecu, praviti neke kreacije, to onako sebi za dusu radim. pa stavi svoje radove ja cu ih rado pogledati, samo napred, rucni rad je uvjek cijenjen.
27.09.2008, 19:48
Skvo RR
4542
Ja u slobodno vrijeme pravim ikebane.....to me opusta...slikat cu neke i postaviti...
27.09.2008, 19:55
tresnjicaaa
169
Eeeeee bas mi je drago da nas ima jos Evo ovo je adresa mog bloga na njemu imaju sve moje rukotvorine pa moze pogledati onaj koga zanima. Ne znam kako drugacije staviti sliku ovdje http://selma-sarajevo-tripoli.blogspot.com/
ja sam to vise radila dok sam bila mladja: heklala, plela i vezla. Sjecam se da su sve moje lutke imale pravo puno hand made odjece sad vec to ne radim, zasto nemam pojma... doduse mogla sam dok sam trudna bila, a sad zasto ne radim - imam razlog: bebicu a isto kao i mamica prepravljam sebi odjecu...to je jedino ostalo
hajde postavi slikice... i ja jedva cekam da ih vidim, mozda me motivises
< Poruku je uredio Dina RR -- 27.9.2008 20:07:50 >
27.09.2008, 20:00
medica
220
je li ovo ti radis sve rucno? odusevljena sam..........i ja volim da heklam,pletem,vezem i sl. ali mi svi govore kako si budala sto ce ti to,samo daba gubis vid,ali eto mene to opusta i to volim,zato mi je drago da ima jos zena koje to vole
27.09.2008, 20:03
tresnjicaaa
169
sve rucno medice. nemoj da te obeshrabre. mogu se napraviti super stvarcice za djecu i odrasle. meni je ovo pravo uzivanje. namik se takoder odusevi sa svakim sesiricem hajde dino heklaricu u ruke i kreci na posao. sve sto vas interesuje o ovim stvarcicama koje sam ja pravila samo pitajte, upute, sve sto zelite znati. bas bih voljela kad bi vas zarazila
jao oduševljena saaaaaam... tako bih voljela da i ja to znam i da naučim... ey ideje su ti haos...
27.09.2008, 21:45
Amela V.
512
Ja sam prije dosta heklala, ali sam sve zaboravila sada.... I dosta sam goblena izvezla, to me jako opusta
27.09.2008, 23:42
tresnjicaaa
169
she uopste nije tesko, na internetu ima toliko uputa za pocetnike da je vrlo lako nauciti. ako zelis ja ti mogu dati neke linkove kako nauciti heklati sa interneta.
tesnjo svaka cast na radu i tvom djelu ja to nikad ne bih znala.
taj sesiric mi se svidja bas je sladak a i drugi radovi sve super.
ja sam isto nekad plela lutkicama i sebi neke trakice sad nemam vremena a za to treba ljubavi da bi tako nesto lijepo ispalo.
29.09.2008, 00:10
batterfly
915
E svaka ti cast bas!!!!!
Ja sam oduvijek zeljela da radim slicne stvari,ali jedino sto sam uspjela nauciti jeste da pletem(ali ne znam ni da zapocnem ni da zavrsim,ni da suzavam,ni da prosirujem )jer sam se tokom skolovanja vise bacila na pisanje svega i svacega ..
Najvise me odusevila kapa i sal sa auticima....bas mi je EXTRA!!!!
Samo da te pitam da slucajno ne prodajes ove stvari,jer ja sam i te kako musterija za ovaj sal i kapicu!!!
Jos jednom...svaka ti cast!!!!
29.09.2008, 07:41
nesanica
522
Ja sam u ratu naucila heklati i plesti i to mi je zivce lijecilo Isheklala sam bas dosta stvari, ali od kako se udadoh igla u moje ruke vise ne dodje
Sad mi je hobi(ako se tako moze nazvati) praviljenje torti..... uzivam praviti pogotovo kad su u pitanju djeciji rodjendani!
29.09.2008, 09:20
Lady_in_red
58
Stvarno prelijepo , sve sto si napravila je vise nego lijepo . Samo naprijed!
29.09.2008, 09:36
medica
220
ja bi voljela jos da naucim kerat jer to me nije imao ko nauciti,zna li neka od vas kerati?????
02.10.2008, 01:09
tresnjicaaa
169
Mishka do sada nisam prodavala nista. Ali ako te zanima mozemo se dogovoriti da ti nesto napravim. Medice ja ne znam da keram ali moja nena zna. Moracu da je uhvatim da me uci. Voljela bih i to da naucim. Nesanica mozda bi mogla da otvoris topic sa nekim receptima i slikama svojih torti. Za mene je to stvarno umjestnost. Pogotovo ukrasavanje i oblikovanje.
Mishka do sada nisam prodavala nista. Ali ako te zanima mozemo se dogovoriti da ti nesto napravim.
Obavezno,molim te...(dok mi se jave nove ideje u glavi javim ti ,a sad za sada ,MOLIM TE,hocu onu kapicu i sal sa auticima,MOLIM TEEE!!!!
A postavi jos radova ako imas,jer sam pravo uzivala gledajuci tvoja remek djela!
02.10.2008, 01:19
batterfly
915
IZVORNA PORUKA: tresnjicaaa
Mishka do sada nisam prodavala nista.
A od sada ces u biznis i te kako!!! Dogovrimo se,ako imas racun,posaljes na pp,ja uplatim ti posaljes...
A trebala si poceti davnoooo da prodajes...ozbiljno,pa ovo je fakat super,covjece!!!
02.10.2008, 11:45
tresnjicaaa
169
Mishka hajde dogovorimo se na pp za cijenu i trebas mi reci djetetov obim glave i boje koje bi zeljela. Jedini je problem sto bi to moglo malo da potraje jer meni zaova mora da kupi vunicu u sarajevu i da mi posalje u libiju. Ovjde nemam vunice a sve sto sam imala potrosila sam. Imam samo konac sto ne vjerujem da bi ti odgovaralo jer nije bas za zimu.
she uopste nije tesko, na internetu ima toliko uputa za pocetnike da je vrlo lako nauciti. ako zelis ja ti mogu dati neke linkove kako nauciti heklati sa interneta.
PLEEEEAAAASE!
13.10.2008, 18:24
tresnjicaaa
169
Evo nesto novo. Posto u ovoj trudnoci stalno moram nesto da radim pocela sam i ogrlice da pravim a ovo je jastuk koji sam izvezela.
Kako ja nikad ne mogu naci temu na vrijeme tresnjicaaa prekrasni su radovi. Ja sam htjela heklati igracke za malenu ali nikako da stignem. Evo i moj album u potpisu da vidite sta ja radim, mada me mnogi vec znaju.
13.10.2008, 21:29
tresnjicaaa
169
Jao mamina curica pa super ti je ovo. Ti pravo radis ba. Ove sling marame su mi predivne i trebace mi jedna ako bog da uskoro a i pleteni radovi su ti prekrasni. Odusevljena sam.