Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Danas nam se nasa Nasmijana1 javila da je rodila svoju bebu na CR, 4 kg i 54 cm, mami zelim sto brzi oporavak a bebici dug i sretan zivot _____________________________Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema mog života smisao si moja bebo malena 02.03.2011. Emina Rijad nam stigao 11.10. 2012 .
Cestitam
iskrene cestitke mami brz oporavak..
Cestitke mila,zelimo vam sve najbolje !Sad uzivajte ! < Poruku je uredio hatepsut -- 27.8.2012 23:35:09 > _____________________________"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
Čestitamo _____________________________Mamina radost 20.12.2006. Druga radost stigla 20.08.2010.
Pridružujem se čestitkama
čestitke od srca i od mene
cestitam _____________________________Haris 28.10.1999 Fatih 25.01.2008 Iman 13.01.2013
cestitam _____________________________"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)
Cestitke i od mene _____________________________Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka! ¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦
Iskrene cestitke bebici i mami
Iskrene cestitke i najljepse zelje. _____________________________<3 28.6. <3 Zivot je dobio svoj smisao...
Od srca cestitam rodjenje bebice da aBd bude ziva i zdrava 100 i kusur godina u veselju! _____________________________25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot! 09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!
Mnogi niti ne znaju da na pasti za zube postoje oznake. One su na samom dnu pakiranja, u različit...
Zdravlje
Samsung Bespoke Jet Complete usisivač je savršeni partner za sve one koji žele da uživaju u trenu...
Sponzorirano
Uređenje doma
Pitanje koje se mota novopečenim roditeljima po glavi - Da li je užasno i grozno imati seks u bra...
Odnosi u porodici
Sastavili smo popis stvari koje bismo trebali prestati govoriti ženama koje su postale majke. One...
Mama poslije porođaja