cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Nakit na porodu

clock-img

28.03.2011, 09:22

clock-img

babina beba

pencil-img

825

Molim moderatore ako vec postoji tema da je izbrisu ili premjeste!

Zanima me moze li se imati nakit na porodu, npr prsten? Nisam na vrijeme skinula a sad nema sanse, a ne presjeca mi se prsten jer od mame je uspomena! Hvala

clock-img

28.03.2011, 09:26

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

nemoze.jer u slucaju da dode do komplikacije i budes morala pod anesteziju,nakit ni slucajnu

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

28.03.2011, 09:35

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Ja kad sam primljena u bolnicu zbog otoka odmah sm morala da poskidam sve od nakita, minđuše mi nisu dali da ostavim. 

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

28.03.2011, 09:45

clock-img

dzeny83

pencil-img

6

savjetujem ti da pokusas da ga skines jer neces moci da ga imas na porodu. ja sam morala da skinem i piercing iz nosa bez obzira sto je to veoma mala tackica.

Ammar sunce moje 17.12.2009.

clock-img

28.03.2011, 15:41

clock-img

Medi_87

pencil-img

1472

Ni u kojem slucaju,ja sam recimo znala da cu na prirodni porod, ali bez obzira na to sve sam skinula jos prije 10 dana nego sto cu se poroditi, a zbog komplikacija uputili su me hitni carski i sjecam se da su odmah gledali imam li sta od nakita na sebi

clock-img

28.03.2011, 16:50

clock-img

animagical

pencil-img

5604

a da odes kod zlatara da ti ga oni presijeku, pa odmah ostavis da ti za opet hmm...zavare? zalijepe... sta se radi zlatuuser posted image zakuju!

clock-img

28.03.2011, 17:25

clock-img

babina beba

pencil-img

825

Hvala svima, muz presjekao!

Zadnji članci

article-img