Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Koje godisnje doba najvise volite i zasto? ja volim kasno proljece i ljeto _____________________________Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
IZVORNA PORUKA: teacher75 Koje godisnje doba najvise volite i zasto? ja volim kasno proljece i ljeto
Oduvijek mi je proljeće bilo najdraže, rođenjem sina samo dobilo veći značaj. _____________________________Gospodaru moj, ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu... asthenozoospermia, produženi ciklusi 01.04.2011. mamino proljetno sunce
proljece i ljeto _____________________________29.04.2013-29.10.2013...184 days For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...
zimu
ljeto i zima
ljeto naravno _____________________________To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje." Meša Selimović
Jako je teško izabrati,jer sve ima svoje čari. Ali,ako baš moram,proljeće. _____________________________”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”! Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete! 2007, 2008 ( dva puta moje sve )
ljeto i proljece _____________________________29.07.2011. Harun 30.10.2013. Rijad “Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.”
jesen..oktobar
Proljece i ljeto :) _____________________________Nema vece institucije od roditelja!
Ljeto.... _____________________________Beta 05.02.2010. 12,79 Beta 29.12.10. 557,93 Beta 31.12.10 1771,92 09.08.2011. rođen moj dunjaluk Beta 09.06.15. <5 Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani 27.01.17. vanmatericna
Proljeće _____________________________JA OK, MM OAS 07/13 Inseminacija Beta 0 :( 06/14 ICSI odgođen transfer :( 08/2014 FET vraćene dvije blastociste Beta 0 :(
kasno proljeće.. _____________________________mamina ljubav ~~~22.11.2013~~~ mamina sreća,a ista ljubav ~~17.02.2019~~
Ljeto, ljeto i ljeto i +40 _____________________________"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y
Proljece i maj _____________________________Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009 Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013
Ljeto al i pocetak jeseni (tzv miholjsko ljeto) _____________________________I najljepsi suncev zrak sam ugledala 23.12.2012. u 20:15 - Marea
Proljece _____________________________...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.
Zima, kao ona u februaru prosle godine...ili ona 1999. _____________________________Jul 20th ...just because it burns doesn't mean you're gonna die you gotta get up and try try try!
Ljeto i +40 stepeni, jedva cekam
mma ljeto..da mi mozak prži... ne volem ..štrample..ne volem helanke.džempere i karafeke..dok me čojek rasšrei prodje ga volja _____________________________Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
ja najviše volim proljeće i to zato što nikako ne volim zimu .Jedva joj dočekam kraj
Ljeto
proljece i zimu ali zimu sa snijegom
Ljeto _____________________________Mamina radost 20.12.2006. Druga radost stigla 20.08.2010.
Ko nikada nije imao Tetku, nije imao sreću da poseduje neizmerno bogatstvo sažeto u jednoj osobi....
Odgoj, razvoj i njega
Nije meni teško udovoljiti. Ne trebaju mi skupi restorani, spa centri, luksuzan smještaj, da bih ...
Mama poslije porođaja
Stručnjaci su napravili tablicu spavanja koja pokazuje koliko je prosječnim bebama potrebno sna, ...
Sve o bebama
Njega nećeš tući, ni u pojam ni u naletu besa i nemoći. Moraćeš prvo preko mene, a ne dao ti Bog ...