Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Skupljate li ove slicice? Moj sin je lud za Jurićem i skuplja, lijepi i ima puuno duplih koje bi rado mijenjao.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
22.11.2011, 14:26
Nedi
1147
Život nam se vrti oko Jurićija Nemamo sličice, zar postoje? Ima li album? Gdje se može kupiti?
22.11.2011, 14:28
Emica_sa
1463
IZVORNA PORUKA: Nedi
Život nam se vrti oko Jurićija Nemamo sličice, zar postoje? Ima li album? Gdje se može kupiti?
isto pitanje ja nisam vidila ovdje
22.11.2011, 14:33
Nedi
1147
Da se nadovežem: Imamo CD 1 i 2 dio, kao i međudio Šlep priča priče. Imamo i društvenu igru sa kartama naravno sve karte su likovi iz crtića. Imamo velikog šlepa, policiju, jurića sa raketom (priča iz međudijela), malene autiće - sve iz crtića. Zatim malene orginal autiće koje dođu pakovani po jedan u gumi koja je kao garaža. Imamo Jurića i onog zločestog zelenog što se gura u trkama u 1. dijelu. Cijena jednog je 39KM . Zatim isto original autiće Jurić u raznim dijelovima crtića(ono kad promijeni gume u bijele itd) - cijena jednog 16KM (Ovi originali su poklon) Sveska sa Jurićem, pernica sa Jurićem, majica sa Jurićem, torta za rođendan sa Jurićem...
22.11.2011, 14:42
ziki
1815
Album je moja mama kupila u Sandzaku a slicice kupujemo na Opresinim kioscima. A autice je Nemirko narucivo samo lego pa ih i nema plaho, jurica, slepa sa topom, i prodavnicu guma. mm mu uvalio martija iz fisa. Kod nas se odjeca porucivala iz Njemacke zbog slicica autica a da ne zaboravim njegov parfem iz oriflamea
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
22.11.2011, 14:50
Nedi
1147
Zaboravih Martina kojeg je mama slomila....slučajno naravno i sad se ne može zakačiti prikolica. Obećala sam novi prve prilike kad budemo išli u Sarajevo. Pitati ću na opresinim trafikama možda i ima i kod nas ali nisam obraćala pažnju jer skoro nikako ne kupujem na trafikama.
22.11.2011, 21:51
mila81
819
Jurić nam je opsesija u posljednje vrijeme, a što se tiče Oriflame a ojim inače radim, sin mi je najbolja mušterija , sve ono iz kolekcije "cars" imamo, i kupku, i toaletnu vodu, i spužvicu za kupanje...i ako ugledaju bilo gdje da ima lik tog crtaća t se mora uzeti