cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Molim za pomoc! Alergija

clock-img

03.11.2010, 11:20

clock-img

mamasanja

pencil-img

3

Pozdrav svima .Ja sam nova na forumu i tesko mi je da se snadjem ,pa vas molim da oprostite ako je slicna tema vec bila.
Naime radi se o mojoj djevojcici koja ima 7 godina i velike probleme zbog alergije.Alergija je na sve i svasta,od kucne prasine ,pa do polena,dlake zivotinja .....Alergija nije urodjena vec stecena .Opstrukcije pluca su veoma veoma ceste ,jednom rijecu muke!user posted image
Moje pitanje je da li je iko upucen mozda, da li doktorica Amra Junuzovic radi akopunturu ,koja otklanja alergijske probleme?Ako neko ima bilo kakav broj telefona ili bilo kakav nacin na koji se moze stupiti sa doktoricom u kontakt bila bih vam puno zahvalna.Hvala unaprijed !!!

clock-img

03.11.2010, 11:26

clock-img

juni

pencil-img

1102

Vidis li gore u desnom uglu pretrazivac. Tu ukucaj Amra Junuzovic, i ispast ce ti tema vezana za ovu doktoricu, cini mi se da se radi o temi pedijatar. Sretno!

EMIL,7.9.2008.

clock-img

03.11.2010, 11:39

clock-img

mamasanja

pencil-img

3

oki,hvala  na ljubaznost

clock-img

03.11.2010, 12:48

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Ova doktorica radi u DZ Stari Grad Sarajevo, šefica je pedijatrije dole.
Najlajše ćeš sa njom u kontakt stupiti tako što ćeš nazavti DZ Stari Grad u Sarajevu.
Imaš broj na informacijama.
na temi pedijatar je spominju kao pedijatricu iz ovoga doma zdravlja.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

04.11.2010, 08:13

clock-img

mamasanja

pencil-img

3

Hvala ti Hanady RR!!

clock-img

06.05.2011, 20:43

clock-img

divina doo

pencil-img

1

ne znam ili postoji kod vas ali sa bioresonancom moze se potpuno  izlječiti čak i više nego 83% alergija.

pozdrav  http://www.bicom2000.de/pages/patient_new/p_start_fs.html

Zadnji članci

article-img