Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
drage moje forumasice podforuma Zatrudnjivanje, a i svih ostalih podforuma... ovaj forum sadrzi stvarno dosta informacija i licnih iskustava i da bi bio sto pregledniji, bolji i funkcionalniji lijepo vas molim da prije nego sto otvorite novu temu, provjerite da li je vec nesto pisano na tu temu i ako jeste, ukljucite se u raspravu na vec postojecu
novootvorene teme u kojima se ponavljaju pitanja o kojima vec ima otvorenih nekoliko rasprava, zakljucavati cemo, a zatim i brisati. Hvala
jos jedna molba: ako otvarate nove teme, a nema ih medju ponudjenima... molim vas da povedete racuna o nazivu teme ne da dajete imena tipa.. pomoc ili molim savjet ili sta da uradim? i slicno... konkretan naziv teme upucuje na ono sto nas zanima, a i tako cemo to lakse naci. hvala jos jednom
08.04.2008, 15:41
Okarica
1141
Bravo Dino, svaka čast na sistematičnosti
09.04.2008, 22:19
Anoniman
jos nesto:
Najvaznija stvar, a na sto sam i ja upozorena od strane administratora, je to da nazive tema NE pisete velikim slovima.... kao ni svoje postove (velika slova oznacavaju deranje ili vikanje). Dozvoljeno je samo 10% svoga posta napisati velikim slovima, a kao znak da na nesto posebno poklanjate paznju.
Hvala i pozdrav
10.04.2008, 08:56
budućamama
1306
Hvala Dino, apsolutno se slažem sa svim što si navela. Svaka čast na trudu
10.04.2008, 09:48
aldi
277
Svaka čast!
Druga beba nam dolazi 11.08.2011 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Naše zlato došlo 27.01.2009. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ja 28, muž 33 god. U braku smo 6 godina, oko prve bebe se trudili 9 mjeseci i sada je bebica tu, na našu veliku radost
10.04.2008, 14:38
medolino
207
modeeratori ako možete vi da izbrišete temu korisne stranice ili ako mogu ja kako hvala
12.06.2008, 13:25
Anoniman
Opet ja
Mozda ste primjetili da u posljednjih par dana imamo malih problema sa otvaranjem pojedinih dijelova naseg RR foruma.... Uglavnom da znate da nije do vas, niti do vase konekcije ni interneta... administratori nesto uredjuju na stranici pa to stvara poteskoce u prenosu informacija i pravi probelme. Molim vas da imate razumijevanja. Nadamo se da ce se sve ovo uskoro popraviti, te da ce te moci opet 100% uzivati u druzenju i caskanju na RR forumu.
pozz
19.07.2008, 22:39
Lejla...
2
Zdravo... Ja sam nova i vidim da si jedino ti "Okarice"prisutna,jesi slobodna da te pitam nesto?
19.07.2008, 22:46
ja
158
svaka cast dino
19.07.2008, 23:08
idana_85
1752
Trudimo se trudimo, sreca pa postoji ova opcija za pretrazivanje.....
21.08.2008, 15:52
Anoniman
UPOZORENJE!
Molim vas da prilikom cestitanja rodjendana / godisnjica ili bilo cega drugog ne koristite vise "CITIRANJE". Pokazite malo kreativnosti ili radije samo napisite poruku: "sretan rodjendan", "sretna godisnjica" i sl. Ovo citiranje stvarno zauzima puno prostora na stranici, pa zbog toga djeluje nepregledna, a i izgleda ko da je jedna te ista forumasica cestitala bezbroj puta.