. Da, predstavljam se: ja sam heroj u kući, neko ko se trudi da nikom ništa ne nedostaje, raspoređujem budžet i trudim se da sve držim pod kontrolom, a dubina moje duše odaje krhkost i sve veću potrebu da to neko cijeni i prepozna. Da, on, baš on
Evo recimo do svega napisanog mene rpivukao ovaj dio tvoje isposvjesti...
Ti si heroj???Radiš sve ono što rade i drugi...a očekuješ pijedastal jer zaboga ti si heroj...
Od toga kreće tvoj problem...smatraš da zaslzžuješ divljenje za obavljanje životnog normalnoga posla...smatrajući sebe posebnom očekuješ posbeni tretman...
Očito čovjek smatra da to što radiš je normalno i ponaša se noramlano...
za njega normalno, on je takav...
ako nekoga voliš onda ga voliš na način na koji on to pokazuje...
U 5 godina braka jednom iliu dva puta on s eponašao kako ti hoćeš...
Znači ovo nije nešto novo za njega u ponšanju...takav je, bio ti je takav i dok ste se zabvalajli...
sad je vrijeme da sazrijete u tom braku...
ili da sebi priznaš da brak nije ono što si ti zamišljala i da si pogriješila u izboru...a onda mi nije jasno kako ga voliš, svom dušom i tijelom...ako on nije ono što si željela...
kako si ga uopće zavoljela ako 5 godina samo jednom il dva puta bilo je po tvom kontu...
Ne znam gdje griješiš, nije mi jasan nikako taj tvoj ''ton'' potrebe od nekoga ko nikada nije bio takav...
Ti si heroj, preuzela si na sebe toliko toga a onda tražiš muškarca da te zagrli, zaštiti...da malo popustiš u ulozi heroja, možda si i ti previše superiorna nasprem njega pa njega to povlači u zemlju zezancije i to je njegov način superiornosti...
Razmisli gdje ste se izgubili...i nađi sebi posla nekoga ...eto dolaziš u fazu možda ima drugu, a on takava svih 5 godina...
pa onda sebe predstavljaš herojem a on trebao bi biti veći muškarac...
znaš to nije lijepo ni čuti meni trećem nepoznatom licu a kamoli da ti njmu tako predtavljaš komletnu situaciju...