IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Draga Varka, žao mi je što si prošla kroz tu bol...
Teško da te mogu utješiti.
Sigurna sam da je 70% nas proso kroz isto...
Prva ja ...Prva trudnoća trojke, morala prekinuti zbog problema u trudnoci
Druga trudnoća kao kod tebe ....srce bebe prestalo kucati iako sam isla svakih 7 dana na kontrolu....
Dušo to je prirodna selekcija, nisi ti kriva jer nisi otišla na kontrolu ...plod je sam od sebe uradio ono sto nema veze s tobom...
Mlada si , digni glavu...mi žene smo jače nego to nekad mislimo...
Rekoh mlada si....ja sam prvu trudnoću izgubila u 31 g a drugu 36... svoje prvo i jedino dijete rodila u 40. (zamisli koju sam ja bol i strah doživljavala misleći da nikad neću imati svoje dijete...
Isplači svoju bol a onda diži glavu.... pred tobom je cijeli svijet... proći će i tih 6 mjeseci..
Ljubim te i grlim draga moja...
Višnjaaaaaaa,kakva iskušenjaa..
Pa vi ste majke-kraljice!!! Heroine ove države.
Želim vam svakoj sve najljepše, i da vam dragi Bog zamijeni tugu sa doosta pilića koji će vam rušiti stvari po kući,istresati igračke iako se neće igrati,živcirati vas , ljubiti,grliti i najviše voljeti! <3
Varka bez brige mila moja, mlada si ^_^
Moja kom�inica dijabeti�arka,kojo su �anse za zatrudnjenje jaaaako niske, zanijela nakon 2godine poku�avanja.U 7 sedmici,bebi stalo srce, i�la na kireta�u o�istila se.... Doktorica joj uka�e na mogu�nost nikakvog za�injanja zbog ovog poba�aja!
Nakon 3 mj, oni ipak odlu�e opet da poku�aju, kroz naredna 3 mj...Dakle 6mj od kireta�e - Allah dadne ona opet zanese - TRUDNO�U iznese �kolsku, i na svijet donese �ak 4.650kg te�ku djevoj�icu,carskim rezom , zbog te�ine bebe i njenog dijabetesa.
Tako da uvijek ima nade, a jedan najve�a nada ti je evo i na�a Vi�nja - svaka �ast!
< Poruku je uredio Sunset_ -- 25.4.2020 10:31:13 >