Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Pozdrav svima, novi sam član, i ne znam da li iko više prati ovaj forum, jer postovi koje sam pregledala većinom su od 2009 do 2013
Zanima me da li neko ima iskustva sa polipom na maternici i da je radio histeroskopiju? Da li je bolno?
I totalno mi je nejasno, kako imam mikrocistične jajnike a menustracija mi je u dan tačna! Ali eto, moguće je da je zbog povišenog TSH i prolaktina.
Ako neko nesto zna, voljela bi da podijeli iskustvo.
04.02.2017, 21:48
enaaa
413
Ja sam prije par dana radila histeroskopiju, pred vto, i mene su uspavali, ničega se ne sjećam Meni su isto menstr. tačne, i ispostavilo se da mi je maternica u obliku slova T... Par dana sam imala blago krvarenje, i bolove kao kod menstr. Sretno...
PeggiSueMoja prijateljica je imala mikrocistine jajnike,polip,radila hiteroskopiju,poslije nje VTO i eno je Z Enaaa drzim fige da nas obradujes uskoro aBd
Pocetak borbe 2012 23.12.2015. ICSI ( Vracena 3 embriona treci dan)- 3.01.2016 pozitivan test 5.1.2016 beta < 1,0 :( 7.5.2016 pozitivan test (prirodnim putem nakon 4.godine) Beta 3146 ,O ... i konacno u decembar 2016.stigao moj princ <3
07.02.2017, 20:22
PeggiSue
19
Ena zelim ti uspjesnu VTO, sretno :)
Pcelica, meni su rekli da cemo na folikumetriju da moze ici prirodno :)