cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Maskenbal

clock-img

12.01.2010, 12:32

clock-img

Mik Mik

pencil-img

186

Da li neko zna gdje ima kupiti garderobu za Maskenbal? Ja konkretno tražim nešto u indijanskom stilu, znači ove godine ćemo biti indijanci user posted image . Do sada nisam nigdje ništa našla. Nevjerovatno!! Da li ima neko ko bi mi sašio to odijelo? Znači za MM, mene i moju malu ljubav?? Ja bih dostavila sliku kako bi to od prilike trebalo izgledati.

clock-img

12.01.2010, 12:34

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

joj i ja bi voljela znati
baš bi rado neku maskicuuser posted image
ako ne nadješ saši, nadješ sliku i onda kod krojača

< Poruku je uredio veeseelaa -- 12.1.2010 12:43:00 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

12.01.2010, 12:43

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Ima u TL baš to što tražiš ja neki dan gledala, ima raznih zgoda, a ima u One to play na 4 spratu u BBI centru 

clock-img

02.02.2010, 00:05

clock-img

milenium

pencil-img

6133

ja sam gledala za svog malog nešto,neki komplet zeko ili miš tako nešto(kao onaj zmaj kod niobe u tom smislu nešto)ali nisam našla.samo sam vidjela da ima betmen odjela i speiderman.a ima i onih power rangers maski.user posted image

clock-img

03.02.2010, 22:54

clock-img

milenium

pencil-img

6133

jel iko igdi išta vidio?

clock-img

03.02.2010, 23:50

clock-img

leli§

pencil-img

1201

zaq djecicu bi se i moglo naci, ali za odrasle osim ako od sebe ne napravis karikaturu, nista od maskenbalauser posted image osim ako ti neko ne bude sio

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

clock-img

09.02.2010, 00:51

clock-img

milenium

pencil-img

6133

IZVORNA PORUKA: Mik Mik

Da li neko zna gdje ima kupiti garderobu za Maskenbal? Ja konkretno tražim nešto u indijanskom stilu, znači ove godine ćemo biti indijanci user posted image . Do sada nisam nigdje ništa našla. Nevjerovatno!! Da li ima neko ko bi mi sašio to odijelo? Znači za MM, mene i moju malu ljubav?? Ja bih dostavila sliku kako bi to od prilike trebalo izgledati.

ja sam vidila večeras indijanski kostim,smeđi na rese,suknja i gore neki top šta li.i pero na glavi činimi se. ima i za velike i za male(za velike najviše ima klaun odjelaaa. ja sam misla kupit svome maci ili miša al sve od 2-3godine veličina pa mi veliko.bilo je manjih brojeva ali za ženske.kako je bila divna jedna crno-žuta haljina s krilima ''pčelica'' za maleuser posted image ma da se rastopišuser posted image al šta ću kad ja mam muškouser posted image

clock-img

14.02.2010, 16:58

clock-img

milenium

pencil-img

6133

kupila sam mu ipak kostim malo je velik ali...otić ćemo u njemu do u bake da je prepadnemouser posted image

clock-img

14.02.2010, 17:02

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

Oticu ja danas u tl.... Koloko kostaju ti kostimi?? Mik mik dobra ideja i mi bi mogli biti indijaneriuser posted image user posted image

clock-img

14.02.2010, 17:09

clock-img

milenium

pencil-img

6133

user posted image ima i ovakvi.kad je kod vas glavni dan tj maskenbal u gradu,jel isto u utorak?

clock-img

14.02.2010, 23:30

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

Ja kupila juce Andreju u TL kostim pigvina...močan je pravo..ful obučen jos se onako nestabilno gega ko pingvin..i velicina je za 9 mjeseci, navukla sam mu ga jedva preko robe..ali je bas knap..cijena 17,50 Km..sta cu za svoje pile malo..ici ce mo ko fol plasiti bake i tete, i prijateljice hehehheheuser posted image
mens se cini da je bili i nesto indijansko, ali nisam sigurna za velicine..a u ostalom.. mozes kupiti odvojeno stvari pa se prerusiti i nasminkati u insijanku tj.indijance user posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 14.2.2010 23:33:09 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

14.02.2010, 23:33

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

a sta mislite da organizujemo rr maskenbal za djecicu da ih zajedno malo prosetamo??? aaaa???

clock-img

15.02.2010, 13:15

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

Odo ja u TL po maskuuser posted image Dajte zene almo se malo druzit, ove koje ce maskirat djecicu da se nademo i prosetamo ili sjednemo negdje zajedno... Sta mislite???

clock-img

15.02.2010, 17:15

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

sto da ne..samo ko ce nas sve uknapirati..

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

15.02.2010, 18:25

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

a niko se ne javlja a ima nas sigurnouser posted image user posted image Joj ivancice blago se tebi ja bila u TL nista samo ELMO ostao i kosta vrtoglavih 40 km a to mi je zaista skupo...

clock-img

15.02.2010, 18:28

clock-img

milenium

pencil-img

6133

sporti mama evo samo da se javim na temu,nisam se ni presvukla jošuser posted image , možda ima i po nekim običnim marketima a ne samo u tl.npr interex,konzum itd,mora bit sigurno.

clock-img

15.02.2010, 18:28

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

ja juce bila u fis vitez-u i ima super kostima, navala na njih zato sam ih i skontala

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

15.02.2010, 18:30

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

IZVORNA PORUKA: milenium

sporti mama evo samo da se javim na temu,nisam se ni presvukla jošuser posted image , možda ima i po nekim običnim marketima a ne samo u tl.npr interex,konzum itd,mora bit sigurno.

Ma bila sam i u konzumu i u darovnom i u tusu samo velikiuser posted image user posted image u sta ja moju macu das obucemuser posted image ma sanci cu se vec nekako makar je tata "sminkao" a sminkati se obozavauser posted image Mozes li ti sutra dovest malog namaskiranog da se prosetamo evo ivancica hoce???

clock-img

15.02.2010, 18:35

clock-img

milenium

pencil-img

6133

jesi išla u robot?dole je velik izbor čini mi se.kod nas je maskenbal u gradu ,bira se najorginalnija maska(ko i svake godine)pa ćemo prošetat ovdeuser posted image

clock-img

15.02.2010, 23:06

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

sporty mama moram i ja vidjeti jos kakva ce sitacija biti..bude li hladno nema nas..jedva smo se rijesili prehlade..a i moj zloco nekad nije za vodanje..nego gdje se setas i koje su vam relacije pa da ti mogu javiti na vrijeme, pase li nam ?

< Poruku je uredio iv@ncica -- 15.2.2010 23:08:34 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

clock-img

16.02.2010, 10:35

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

E jest nam dan pada kisa... ma nista mi cemo otic samo do konzuma u 11 ima neka zabava.. ja i rodica cemo odvest malu malo na slikanje.... hoces ti biti tamo???

clock-img

16.02.2010, 10:48

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

oh tek sam vidila...ma jok rano nam je taman tada treba malo spavati...nesto je nervozan i brate pogan..uzivajte viuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

clock-img

16.02.2010, 11:04

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

ja i naravno javi kako bi i stavi slikice...nama jutro proslo u nekom tumbanju, a nismo ni znali za to slikanje, u kojem je konzumu..bas mi krivo sad..pin gvin nam je pravi user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

clock-img

16.02.2010, 11:52

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

evo naseg kostima user posted image pravi je pingvin..jos kad hoda i genga se hhahhaha
user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

clock-img

17.02.2010, 15:36

clock-img

milenium

pencil-img

6133

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

evo naseg kostima user posted image pravi je pingvin..jos kad hoda i genga se hhahhaha
user posted image

user posted image user posted image user posted image premoćan je kostim.

Zadnji članci

article-img