Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
29.04.2013-29.10.2013...184 days For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...
03.04.2013, 22:41
bebaa
-11235
ja samo kad pomislim da svemir NEMA KRAJA...ma najezim se...i jos se kazu rasteze...a gdje se rasteze ...znaci da tamo iza svemira ima jos mjesta cim se moze jos razvuc...joj neka me panika spopadne...i jos kad neko nabaci ovu temu i krene rasprava meni se place...ne volim nerazjasnjeno i nedefinisano nista...
03.04.2013, 22:42
animagical
5604
IZVORNA PORUKA: bebaa
ja samo kad pomislim da svemir NEMA KRAJA...ma najezim se...i jos se kazu rasteze...a gdje se rasteze ...znaci da tamo iza svemira ima jos mjesta cim se moze jos razvuc...joj neka me panika spopadne...i jos kad neko nabaci ovu temu i krene rasprava meni se place...ne volim nerazjasnjeno i nedefinisano nista...
umirem hvala puuuno na ovome suze brisem
03.04.2013, 22:47
bebaa
-11235
ma i ja vjeruj mi ...sama sam sebi smjesna ali zar to nije istina...izvini ali za mene je to prava misteryyyy...
03.04.2013, 23:12
veeseelaa
20552
Bermudski trougao
ja znam đe je ovo
03.04.2013, 23:14
bebaa
-11235
hmmm...i mm zna...
03.04.2013, 23:15
maja78 RR
4163
tema je na pogresnom mjestu
i ja volim misteri, a i ovo sto kazes za svemir, bas je fascinantno i zastrasujuce
03.04.2013, 23:15
veeseelaa
20552
hmmm...i mm zna...
03.04.2013, 23:17
bebaa
-11235
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
i ja volim misteri, a i ovo sto kazes za svemir, bas je fascinantno i zastrasujuce
i ja sam se pitala sta ce medju vjencanjima pa reko mozda je za nekoga i taj obred misterija...
03.04.2013, 23:20
jasmin
4600
ma i ja vjeruj mi ...sama sam sebi smjesna ali zar to nije istina...izvini ali za mene je to prava misteryyyy...
Istina je da se svemir rasteže.
03.04.2013, 23:20
jasmin
4600
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
i ja sam se pitala sta ce medju vjencanjima pa reko mozda je za nekoga i taj obred misterija...
03.04.2013, 23:25
bebaa
-11235
IZVORNA PORUKA: jasmin
Istina je da se svemir rasteže.
znammm...gutam sve emisije na nacionalnij o svemiru...postanku...sirenju,crnim rupama...e one su mi jos gora opsesija od ovog sirenja...brrr
03.04.2013, 23:25
Anoniman
Zanima me savremeno tumacenje Kur'ana, poimanje svijeta, istine, bitka, bivstvovanja od strane filozofa(Zapadnih, islamskih, Istocnih...), krajnje granice ljudskog uma, snaga volje i misli, kosmos, numerologija... Zbog mojih zelja za otkrivanjem Istine sam i upisala filozofiju...i sto bi rekao Sokrat' sad tek znam da nista ne znam...'
03.04.2013, 23:31
bebaa
-11235
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Zanima me savremeno tumacenje Kur'ana, poimanje svijeta, istine, bitka, bivstvovanja od strane filozofa(Zapadnih, islamskih, Istocnih...), krajnje granice ljudskog uma, snaga volje i misli, kosmos, numerologija... Zbog mojih zelja za otkrivanjem Istine sam i upisala filozofiju...i sto bi rekao Sokrat' sad tek znam da nista ne znam...'
molim vas da me se ne razumije pogresno...imam rodjaka zavrsio teologiju,radi u rijasetu...i pitam ja ko laik...kako je moguce da se rukovodimo nekim stvarima koje su se desile tako davno a sad su nepojmljive...u jednom ajetu se spominje faraon...ne kontam ...covjek umjesto da mi objasni fino poce se smijati i kaze pa samo zamisli umjesto faraona danasnjeg poglavara... opet ne dobih odgovor...ne zelim se grijesiti ali mozda neko da priblizan odgovor,kako se tada i sada mozemo voditi po istim nacelima...ponavljm ne razumite me pogresno...i ja sam vjernica...ali za mene je to misterija...
06.06.2014, 10:10
ellene
-684
Možda nisam na dobroj temi, i znam da nas ima različitih vjera, ali svi smo mi isti i samo je jedan Bog, pa evo podijelit ću link i pročitajte: http://www.knjiga-istine.com/
06.06.2014, 11:45
Galicia
2433
IZVORNA PORUKA: ellene
Možda nisam na dobroj temi, i znam da nas ima različitih vjera, ali svi smo mi isti i samo je jedan Bog, pa evo podijelit ću link i pročitajte: http://www.knjiga-istine.com/
UsraH ga ti posteno.
02.07.2014, 15:52
lency
5
Sve misterije ce vremenom biti razotkrivene. Svako zasto ima svoje zato. Mozda nismo na tom stadiju razvijenosti da bi to dokucili ali vremenom ce se to promineniti. Do jucer je bila misterija i zašto kiša pada, zašto puše vjetar, šta je sunce a nama je to sad smješno. Bitno je da ljudi istražuju i postavljaju pitanja, jer samo tako mozemo i dobiti odgovor...