Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Da se malo okupimo i prokomemtarišemo... Posto je sad u posljednje vrijeme mnogo aktuelna tematika life coach i drugi coachevi😂,motivator kakav je vas stav o tome?Imate li kavo iskustvo vezano za to ili gledate li bar na you tube kanalima one najaktuelnije...tipa Smilian Mori,Ana Bucevic,ili su vam totalna nepoznanica 😁???
Iskreno,ja sam se prvi put susrela sa tom tematikom kada mi je neko blizak iz porodice uplatio seminar obuke za life coach,koji kosta pofino,nakon cega dobijes certifikat i mozes poceti raditi samostalno. I kad me malo uputila i tematiku primjetila sam da je to ustvari dosta popularno u zadnje vrijeme..
Cak i firme organizuju seminare team buildinga gdje im se nude tehnike savladavanja stresa i nacina rukovodjenja ,ali to je vec buissnis coach. Ja sam misljenja da sve sto je pozitivno treba podrzati pa tako i ovo,ako ti pomaze zasto ne 🙂