cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

LH trakice i folikuli

clock-img

25.07.2017, 11:50

clock-img

PeggiSue

pencil-img

19

Zdravo drage moje,

Pitanje za sve iskusne koje su prošle folikumetriju i testiranje LH trakicama..
Dokotrica je u petak na uzv vidjela i pokazala mi folikul na jednom jajniku od 21 mm, i endometrijum 8 mm. I rekla da je idealno, a prije toga sam na terapiji tri mjeseca bila, letrox 50, dostinex i siofor. I još uvijek pijem. I taj dan mi je rekla da je cak ovulacija i uradile smo LH trakicu koja je bila pozitivna, i kada sam dosla kuci i ja sam jednu LH trakicu uradila oko 18:00 sati i bila je pozitivna, a odmah u subotu kada sam radila trakicu bila je negativna. Jel to znači da je O prošla već?

I jel ako dodje do trudnoce sedam dana nakon O moram osjetiti neke simptome ako je doslo do oplodnje ili je to individualno i mogu ne osjetiti nista?user posted image

clock-img

25.07.2017, 16:29

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Da prosla je O.

Sto se tice zaceca, to neka ti druge odgovore, nemam iskustva tu.
Sretno.

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

30.07.2017, 20:36

clock-img

eminaja

pencil-img

277

simptomi su individualni..ali moguce je odmah nakon 6-7 dana osjetit promjene...ja sam npr i sa prvim imala odmah simptome pa su me ubijedili da je to sve psihicki,da umisljam...ali i drugi put sam odmah imala promjene cim je doslo do zaceca....
neki period kad krenu simptomi su oko 4 sedmice t to je neki prosjek koliko ja znam....
Zelim ti svu srecu user posted image

15.04.2015 Braco (M)

25.10.2016 Seka (M)

Prije 3 godine nisam imala nista,a sada imam SVE!!! ?? ????

clock-img

31.07.2017, 18:44

clock-img

PeggiSue

pencil-img

19

Emina, kakve promjene?user posted image ja samo osjetila na kratko kao treperenje na lijevoj strani ali gtrajalo je isuvise kratko da bih povezana sa tim. Bolne grudi nemam, 10-ti dan je od O. Ali prije dva dana jesam imala jak žig i probolo me s lijevog jajnika kroz polni organ. I pojačan bijeli mliječni iscjedak to je sve :(

clock-img

31.07.2017, 20:55

clock-img

eminaja

pencil-img

277

osjetljivost na mirise,moze i stomak da boli,sto se tice tog iscjedka cesto bude smedjkasti a to obicno u vrijeme mens pa vecinom trudnice povezu da je mens...to mi j3 bilo prvi put a drugi nije....uglavnom sacekaj do mens pa aBd da ugledas plusic user posted image

15.04.2015 Braco (M)

25.10.2016 Seka (M)

Prije 3 godine nisam imala nista,a sada imam SVE!!! ?? ????

Zadnji članci

article-img