Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Pitanje za sve iskusne koje su prošle folikumetriju i testiranje LH trakicama.. Dokotrica je u petak na uzv vidjela i pokazala mi folikul na jednom jajniku od 21 mm, i endometrijum 8 mm. I rekla da je idealno, a prije toga sam na terapiji tri mjeseca bila, letrox 50, dostinex i siofor. I još uvijek pijem. I taj dan mi je rekla da je cak ovulacija i uradile smo LH trakicu koja je bila pozitivna, i kada sam dosla kuci i ja sam jednu LH trakicu uradila oko 18:00 sati i bila je pozitivna, a odmah u subotu kada sam radila trakicu bila je negativna. Jel to znači da je O prošla već?
I jel ako dodje do trudnoce sedam dana nakon O moram osjetiti neke simptome ako je doslo do oplodnje ili je to individualno i mogu ne osjetiti nista?
25.07.2017, 16:29
Galicia
2433
Da prosla je O.
Sto se tice zaceca, to neka ti druge odgovore, nemam iskustva tu. Sretno.
30.07.2017, 20:36
eminaja
277
simptomi su individualni..ali moguce je odmah nakon 6-7 dana osjetit promjene...ja sam npr i sa prvim imala odmah simptome pa su me ubijedili da je to sve psihicki,da umisljam...ali i drugi put sam odmah imala promjene cim je doslo do zaceca.... neki period kad krenu simptomi su oko 4 sedmice t to je neki prosjek koliko ja znam.... Zelim ti svu srecu
31.07.2017, 18:44
PeggiSue
19
Emina, kakve promjene? ja samo osjetila na kratko kao treperenje na lijevoj strani ali gtrajalo je isuvise kratko da bih povezana sa tim. Bolne grudi nemam, 10-ti dan je od O. Ali prije dva dana jesam imala jak žig i probolo me s lijevog jajnika kroz polni organ. I pojačan bijeli mliječni iscjedak to je sve :(
31.07.2017, 20:55
eminaja
277
osjetljivost na mirise,moze i stomak da boli,sto se tice tog iscjedka cesto bude smedjkasti a to obicno u vrijeme mens pa vecinom trudnice povezu da je mens...to mi j3 bilo prvi put a drugi nije....uglavnom sacekaj do mens pa aBd da ugledas plusic