Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Jel imaju neke kutijice za spremanje dječije hrane koje zadovoljavaju sljedeće kriterije: - male, s poklopcem, -mogu u friz
Imaju neke aventove, ali dođe deset kutijica i dva poklopca :( Još preporučuju da se bacaju nakon tri upotrebe, a cijena nije nimalo naivna. Druge aventove su dozatori za adaptirano, a one su preskupe.
20.11.2008, 11:31
bebacha
1170
a zasto nemogu obicne plasticne,male, koje mozes kupit u svim marketima gdje se prodaje plastika.ja imam par takvi,jeftine su i ima ih razliviti velicina
20.11.2008, 11:44
Amrino
2613
Ja koristim ove:
Ova je iz DM-a
Imam ovu plavu i jos jednu istu samo u drugoj boji. Nista ne curi iz njih kada se zatvore. Tupperware.
I imam jos par obicnih plasticnih s poklopcem. Kupila u Merkuru i super su.
20.11.2008, 11:49
bebacha
1170
gdje si kupila ovu Tupperwear i koliko kosta.i ove iz DM-a su dobre.samo sto ih nije bilo kad kod sam isla
20.11.2008, 11:52
Hannah
277
U DM na grbavici nema ovih gornjih, a i mene zanima gdje se ima za kupiti tupperware (nije valjda da ga još prodaju žene po kućama).
20.11.2008, 11:56
bebacha
1170
najbolja mi je ova sa tri djela.kupila sam neki tanjir iz tri djela ali mi se nesvida.bas je skroz plitak.ovo je super
20.11.2008, 12:22
Anoniman
Meni su isto super tupperware male posudice za cuvanje hrane. Koje nisu bas kao ove namjenski za djecu. A budu i jeftinije nego ove. A imaju u ribitu na odjelu gdje je plasticno posudje super male kutijice koje se mogu vakumski zatvorit i mogu, isto kao one sto su bile u mercatoru sa onim popustom, u mikrovalnu, na smrzavanje i u frizider. meni su super. Ja nemam problem sa posudama. Mislim da je ova tema adekvatna zapitanje o tome kolko cuvate hranu. Npr. ako skuhate bebi nesto danas i ako je toga duplo ostalo ili ne znam, ako stavite u odgovarajucu posudu s poklopcem, kolko to moze biti u frizideru. Da li moze stojati do sutra?
20.11.2008, 12:25
mamina cura
1288
Meni je kupila svekrva jos za T dvije tupperware posude preko nekih zena sto prodaju po kucama. Odlicne su, idu u mikrovalnu, friz i zamrzivac. Meni znaju malo popustiti ali valjda su i ostarile Od svih kupljenih najbolje se drze. Dovoljno su malene za jedan obrok i ne zauzimaju puno mjesta.
20.11.2008, 12:50
Amrino
2613
IZVORNA PORUKA: mamina cura
Meni je kupila svekrva jos za T dvije tupperware posude preko nekih zena sto prodaju po kucama. Odlicne su, idu u mikrovalnu, friz i zamrzivac. Meni znaju malo popustiti ali valjda su i ostarile Od svih kupljenih najbolje se drze. Dovoljno su malene za jedan obrok i ne zauzimaju puno mjesta.
I meni je svekrva kupila ove dvije . Da Hannah- jos zene prodaju po kucama.
20.11.2008, 13:15
nikka
589
IZVORNA PORUKA: Hannah
Imaju neke aventove, ali dođe deset kutijica i dva poklopca :( Još preporučuju da se bacaju nakon tri upotrebe, a cijena nije nimalo naivna. Druge aventove su dozatori za adaptirano, a one su preskupe.
Ma nemoraš bacati,nego kako su one namjenjene prvenstveno za izdojeno majčino mlijeko pa onda sve ostalo,steriliziraju se i nepreporučuje se sterilizacija nakon 4puta,jer može doći do oštećenja materijela, e sad jedino ako ti želiš sterilizirati posudice(u sterilizatoru ili otkuhati)prije stavljanja hrane u frižider. Ja nisam,meni su dobro poslužile,a mogu se kupiti i odvojeno poklopčići i posudice. Meni su i Tupperware proizvodi jako dobri koristim ih i za dječiju hranu i našu,a povrće ostane svježe i preko 10 dana,sve mi u frižideru stoji u tim posudama. A što se tiče novaca i jedno i drugo košta,ali je i kvalitetno.
20.11.2008, 19:01
Hannah
277
Nikka a gdje imaju odvojeno poklopčići i posude avent?
20.11.2008, 19:52
rozi
745
Ja sam kupila Avent posudice za izdojeno mlijeko 10 posudica, 10 poklopcica i 2 nastavka za izdajalicu. Kostalo je 33 km. Na njima pise da se bace kada se vide ostecenja, ali ja ih ne mislim bacati vec koristiti za spremanje hrane. Ako moze u posudice za led , onda sigurno moze i u tome, jer mislim da su oni to naveli zbog toga sto su posudice mekane , pa nece nalijegati poklopcici na njih. Kad vidim da su se ostetile kupicu samo 10 posudica , to kosta 11 km, kako se sjecam.
20.11.2008, 19:58
ElmaB
4568
Ja takodjer koristim Tupperware! Imam dvije jako slatke male kutijice, koje mi super posluze posebno za djeciju hranu!