Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Drage moje forumasice imam jedno pitanje za vas i nadam se da cete mi pomoci :))
Naime, ima vec jedno izvjesno vrijeme kako pravim torbe i torbice od žake i po njima vezem vunicom, a radim i heklane torbice. Eh sad , ja sam iz Visokog i zaista nemam nekog velikog izbora vunica a i poskupe su po 3,50KM i to samo u dvije radnje, pa bi ja voljela ako neka od vas zna neko mjesto u sarajevu ili negdje u nekom drugom mjestu kako se krecu cijene vunice??
Jah , jos predpostavljam da vunice ima u FIS-u ali ne znam koja je cijena, pa ako neka zna i to molim vas da mi javite.
Unaprijed hvala!!!
09.12.2009, 14:53
Anoniman
Ja stanujem blizu Fisa u Rajlovcu,pa kad budem išla pogledaću ti. A šta radiš s tim torbama,jel ih prodaješ ?
09.12.2009, 15:26
Hocu bebu
703
IZVORNA PORUKA: medica
Drage moje forumasice imam jedno pitanje za vas i nadam se da cete mi pomoci :))
Naime, ima vec jedno izvjesno vrijeme kako pravim torbe i torbice od žake i po njima vezem vunicom, a radim i heklane torbice. Eh sad , ja sam iz Visokog i zaista nemam nekog velikog izbora vunica a i poskupe su po 3,50KM i to samo u dvije radnje, pa bi ja voljela ako neka od vas zna neko mjesto u sarajevu ili negdje u nekom drugom mjestu kako se krecu cijene vunice??
Jah , jos predpostavljam da vunice ima u FIS-u ali ne znam koja je cijena, pa ako neka zna i to molim vas da mi javite.
Unaprijed hvala!!!
Trazi u Cekaonici Helenu ona radi u Fisu, mozda ti ona zna pomoc
Ja znam da ih ima od 1,80 pa nadalje ne znam da li trebas deblje ili tanje,,,,uglavnom mislim da su tamo najpovoljnije