cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Kupovanje kolica u Njemackoj

clock-img

05.05.2014, 20:02

clock-img

DivljiBadem

pencil-img

3

Drage i dragi moji, pozdrav za sve vas :D Nova sam tu, pa tako je i ovo moja prva tema, nemojte mi zamjeriti ako otvaram istu temu user posted image
Eh ovako uskoro idem u Njemacku na mali odmor, i tamo sam nasla djecija kolica koja su super sve u jednom *-* da ne moram kupovati posebno sve... Kolica kostaju 299,90 EUR, pa me zanima sljedece: da li se placa carina na kolica, koliko se placa, da li se placa PDV po ulasku U BiH i slicno tome, s tim da idem autobusom jer cu ja ostati duze nego moj dragi, pa bi on prenio kolica preko te carine jer bi se i on vraco autobusom... Pa me zanima zna li neko kako ide ta procedura? Hvala vam user posted image user posted image

clock-img

05.05.2014, 22:22

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: DivljiBadem

Drage i dragi moji, pozdrav za sve vas :D Nova sam tu, pa tako je i ovo moja prva tema, nemojte mi zamjeriti ako otvaram istu temu user posted image
Eh ovako uskoro idem u Njemacku na mali odmor, i tamo sam nasla djecija kolica koja su super sve u jednom *-* da ne moram kupovati posebno sve... Kolica kostaju 299,90 EUR, pa me zanima sljedece: da li se placa carina na kolica, koliko se placa, da li se placa PDV po ulasku U BiH i slicno tome, s tim da idem autobusom jer cu ja ostati duze nego moj dragi, pa bi on prenio kolica preko te carine jer bi se i on vraco autobusom... Pa me zanima zna li neko kako ide ta procedura? Hvala vam user posted image user posted image

ja sam kupila bratu kolica i prenjela bas s autobusom niko mi nista nije rekao niti trazio da platim carinu

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

06.05.2014, 19:23

clock-img

DivljiBadem

pencil-img

3

IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: DivljiBadem

ja sam kupila bratu kolica i prenjela bas s autobusom niko mi nista nije rekao niti trazio da platim carinu

Uh super onda drago mi je to cuti user posted image hvala Mirkice ^^

Zadnji članci

article-img