Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Drage moje često dobijem pitanja na pp koje su kreme za sunčanje (zatitu od sunca) najbolje pa eto o tome možemo pisati na temi...
Ne misli se samo na kreme za bebe i djecu (o tome smo već pisali OVDJE) već o kremama za nas odrasle
Koje su dobre, gdje su jeftinije itd??
< Poruku je uredio Visnja RR -- 29.6.2018 13:35:24 >
30.06.2018, 18:32
manuela RR
2377
Hm,ja vise i ne kupujem za sebe nego koristim one sto kupim za djecu... Jedino farmasi ulje sto koristim al ono i nije neka zastita vise za postizanje i dugotrajnost boje...
za lice nivea ili afrodita...mislim da je 25 ili 30 faktor
za Asju uvijek 30 faktur Nivea kids
30.06.2018, 21:29
Visnja RR
15102
mada ja prvo odem na air brush pa se fino potamnim da se ne cvarim jer to ne volim...što potamnim u vodi dosta mi
30.06.2018, 21:32
Visnja RR
15102
dvije naše čitateljke su mi pitale na pp u vezi marmelada i balzama od mrkve ali ja o tom nisam nista mogla odgovoriti.... isčitah na netu da većina njih nema nikakav zaštitni faktor i nisu za svijtle osobe... mada ima neki balzam od mrkve koji ima faktor 10.... navodno se hrvatice u njega kunu...ne znam da li ga ima kod nas kupiti
30.06.2018, 21:41
manuela RR
2377
Marmelada je uzas... Izgoris ko lud... Bar ja... Prije 2 g u Biogradu Afroditinu i rekla nikad vise... To samo ako imas jaku podlogu i dobar pigment...
I ja se pripremim u solariju pola sata sat zavisi i nemam problema... Ovo farmasi ulje mi se pokazalo odlicno al njega koristim zadnja dva dana predvece i kod kuce nastavim par dana...I dobila sam bas bronzanu boju a inace sam svijtloputa...
< Poruku je uredio manuela RR -- 30.6.2018 21:43:15 >