Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Drage mame,meni i mojoj sestri treba Vase misljenje :) Posto smo se i same ostvarile kao majke,nakon sto su djecica malo porasla pocele smo razmisljati o ideji kreiranja izrade iprodaje djecije odjece.To bi vecinom bila elegantna moderna djecija odjeca.Naravno ima tu jos puno punooo posla ali to je ideja koju godinama imamo.Po kom principu Vi odabirete odjecu za svoju djecu,kvalitet,cijena,unikatnost ili nesto trece
05.04.2013, 19:03
Hanady RR
18727
kvalitet prvenstveno ...osobito ako do tijele dotiče...a većina dotiče..pamuk smao dolazi u obzir... haljine za sredit se unikatno al da imama i kvalitetu materijala i cijenu pristojnu...
uglavnom prvo gledam izgled letim na ono što mi se dopada, pa cijenu ako mi ista odgovara onda sastav odjeće...sastav presudi...
05.04.2013, 19:06
MicoTico
340
Bitno mi je da je djeci udobno, da ih ne stišće, ne grebe, da se oni lijepo osjećaju u odjeći koju nose. Volim i da je praktično i da je zgodno za kombinovati s drugim komadima odjeće.
05.04.2013, 19:17
nanika
1399
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Bitno mi je da je djeci udobno, da ih ne stišće, ne grebe, da se oni lijepo osjećaju u odjeći koju nose. Volim i da je praktično i da je zgodno za kombinovati s drugim komadima odjeće.