Evo liste-
Tvrtke koje su zadovoljile Humani standard kozmetike (HCS)
* Aubrey Organics (HCS) * Freeman Cosmetics Corp. (HCS) * Helan (HCS) * Juice Beauty (HCS) * L'Erbolario (HCS) * L'Occitane (HCS) * Melvita (HCS) * Montagne Jeunesse (HCS) * Paul Mitchell (HCS) * Too Faced Cosmetics (HCS) * Urtekram (HCS)
Tvrtke koje su ispunile i poslale ovjereni upitnik kojime su izjavile da njihovi proizvodi kao ni sastojci nisu testirani na životinjama.
* Annyer * AquaSource (Natural BEING Skin Care) * Argital * Atea (Elements Natura) * Atlantic Grupa (Neva-Melem, Plidenta, Rosal, Soleval) * Avon * Bioaromatica (Aromatica) * BioMelissa * Biovitalis (Bioherbal, Herba Mare) * Damjana (Classic) * ESI * Eudermic * Farmaceutici Dottor Ciccarelli (Cera di Cupra) * Forever Living Products * Fran Wilson Cosmetics / Beauty Solutions, Ltd (L de L Retinol Cosmetics) * Frenchtop Natural Care Products (Hennaplus) * Ginger kozmetika (M'Claire) * Hans Hansel (AquaBio, Logona, Sante) * JADRAN Galenski laboratorij (Adrience, Holyplant, SMM, Suncobran, Pantexol) * John Masters Organics * Kozmetika Afrodita * Laboratorij Dr. Džanić (Hygieia, Mirisija) * Labud * Lagorda (Kron) * Lavanda * Lavera * Lek Kozmetika (Amai, Green Line) * LiceGuard * Lush * Meteor * Miki * Milla (Issa, Lee, Naily, Rea) * Oleal * Olival * Olivella * Oriflame * Polena * Primavera Life * Priroda liječi (Nikel) * Ritual Cosmetics * Sapio (Ulola) * Saponia (Arf, Bioaktiv, Brinell, Di Sunprotection, Faks Helizim, Frutella, ID, Kaina, Lahor, Likvi, Nila, Ornel, Plavi Radion, Rubel, Tipso, Vim, Zirodent) * Saxa (Aromatéka) * Sinclair & Valentine * TIGI Haircare (Bed Head, Body, Catwalk) * TITANIA Fabrik * Wala (Dr. Hauschka Skin Care) * Weleda * Žana kozmetika
Ja sam oznacila, koje ja koristim!
< Poruku je uredio skvo -- 1.12.2009 1:00:45 >