cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Koliko znamo o pojmovima vezanim za zatrudnjivanje

clock-img

20.09.2008, 22:22

clock-img

Anoniman

ovdje su uglavnom cure koje se bore da dobiju bebicu.čitala sam puno i vidim da neke(bez pretjeranog pametovanja) dosta griješe i kombiniraju stvari koje nesmiju i nisu upoznate s nekim pojmovima....ja ču početi vi nadodajte sto znate

klomifen i vrkuta i zeleni čaj
klomifen stanjuje endometrij a ananas i cvekla ga popravljaju uz dogovor s docom najbolje estrofem ili estroderm flasteri

kao stimulacija ide i Femara koja netanji endometrij a daje extra JS

prije menopura i gonala na osnovu hormona zahtjevajte objašnjenje
jer menopur sdadrzi FSH i LH a gonal samo FSH...ili lakse menopur je za cure koje imaju nizak LH

supresija suprefact i decapeptil idu od 21 ili 3 dana ovisno koji je protokol NI SLUČAJNO nakon stoperice(bio slučaj) eventualno nakon transfera kod MPO

nova stvar za bolje jS cendroide injekcije(skupe ali OK)...
i bitna stvar prije AIH obavezno HSG..jedan nas lokalni ginekolog nije prakticirao

pa drage ako se sjetite još sto pisite

fragmin neznam u detalje objasniti ali Tikica moguće zna...

to je sto mi sad pada na pamet a bude nadopisivanja

< Poruku je uredio Vedica RR -- 21.9.2008 16:34:29 >

clock-img

21.09.2008, 08:18

clock-img

tikica_69

pencil-img

461

Ne znam, nisam uzimala fragmin i nemam nekog iskustva sa njim, pa na zalost ovdje ne mogu pomoci. Znam samo da se uzima nakon transfera jer pospjesuje cirkulaciju i automatski prokrvljenost maternice. Ja sam uzimala Estrofem nakon transfera, uz Utrogestane i tako sve do vadjenja bete. Ali ako se sjetim neceg, nadopisat cu vrijednu anonimnu user posted image

Obicno uz Fragmin preporucuju Andol i savjetuju da se uzima folna kiselina.
E da, sto se tice ovoga da Klomifen stanjuje endometrij.....da to sam procitala kod puno cura, eto, kod mene nije bio slucaj. Ja sam na njega fenomenalno reagirala.

< Poruku je uredio Vedica RR -- 21.9.2008 16:34:54 >

- 20 neuspjelih pokusaja (AIH/IVF/ICSI), 2 x biokemijska
- http://zalauru.blog.hr/
Ja se ne predajem!

clock-img

22.10.2008, 14:20

clock-img

Puslica

pencil-img

139

moram se nadovezati,i ja sam na klomifen super reagovala za tri ciklusa ocistile su mi se te poli mikro ciste sa jajnika i dobivamuser posted image  bez stimulisanja ustvari klomifenu je i to uloga ali s obzirom da sam prije pila dabroston da bi dobila ovo je super

DJECA SU NAJLJEPŠI POKLON ,VOLIM VAS CURICE MOJE!

Zadnji članci

article-img