Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Evo jedna mala anketa za moje forumasice...
E nek sam i ja u necem prva _____________________________Mamini djecaci 12.03.2001 25.07.2008
vidim napreduje ova anketa
eh jest lijepo kad imamo nove moderatore odmah nesto novo naprave svaka cast dino _____________________________Adin- 1.5. 2009 07:30h 3500g 55cm pile moje pametno Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav Darian 27.05.2013 16:40h 4150g 56cm Nase sunce
e Dinci sreco svaka cast za ovo!!! _____________________________Nekad davno imala sam sve, i mislila da je zauvijek. Nicija nije do zore sjala jednom si samo naivna budala a onda lutas ko bez duse!!!!!!!
Dino nije da ti se trpam... ..ali bome ovo je super , lijepo je što osvježavaš novitetima RR... _____________________________Najveca umjetnost je istinski voljeti ljude!!!!!!!
moderatorice pozdravljam te,super ti je tema samo si trebala dodati i anketu "koliko planirate imati djece" mislim da bi bilo zanimljivo.
slazem se na nikka _____________________________Adin- 1.5. 2009 07:30h 3500g 55cm pile moje pametno Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav Darian 27.05.2013 16:40h 4150g 56cm Nase sunce
pa gdje su ostale Hanume sa troje djece, nisam ja zar sama na ovom forumu koja ih ima troje........
dinci nisi stavila cekam dvoje i vise djece pa sam ja stavila cekam prvo dijete _____________________________Mamini bebaci: Hamza i Imran 10.07.2008 http://www.hipp.ba/galerija-slika.html?func=detail&id=47 http://www.hipp.ba/galerija-slika.html?func=detail&id=247
Divna si Dinana stvarno nam treba anketa što više
svaka cast ljepotice pravo si nam osvjezenje _____________________________Lamija duša duše moje 21.08.2006
IZVORNA PORUKA: lamka svaka cast ljepotice pravo si nam osvjezenje
Ovakva nam je moderatorica oduvijek trebala.To znaci obavljat obavezu kako treba.Sve pohvale i od mene veliki
Da li je zaista tačno da čvrstu hranu moramo uvoditi bebi kašicama? I to onda kada pokaže interes...
Dojenje i dohrana
Nakon mjeseci uspješnog dojenja vaše dijete odjednom odbija dojku. Što se događa?
Mnogi stručnjaci su sigurni da su današnja djeca bistrija od prijašnjih generacija, ali se u živo...
Odgoj, razvoj i njega
Održana prva regionalna konferencija pod pokroviteljstvom BECUTANA „RODITELJSTVO NEKAD I SAD“
Sve o bebama