Eeee nismo shvatili da si i ti trudilica, , ja sam za to da ukoliko se za godinu dana truda za , znaci nekih redovnih nezasticenih odnosa, jos ako su oni gotovo uvijek pokrivali i vrijeme ovulacije, ne ostane , da se rade pretrage, ma koliko ti godina imala, zasto gubiti vrijeme ako zelis
Mislim, ja licno ne znam gdje se privatno mogu obaviti sve pretrage, ali bi mozda bolji put bio da odes mozda u Skerlicevu, kazes da godinu dana nista, pa makar da ti ustanove za pocetak da li imas redovne ovulacije, bar se to lako vidi uzv i urade papa test, a i svaki privatnik ti to moze uraditi, i nek muz odnese da se uradio spermiogram mozda najbolje Mehmedbašiću jer moze donjeti od kuce i bez puno gnjavaze za par sati dobiti nalaz (50 km), to je nesto od cega sam i ja pocela.
E sad sto se tice privatnika, nemam nekog vele iskustva, jer sam uvijek imala srece da sam imala dobrog "drzavnog" ginekologa, jedino sam isla jos u polikliniku Sunce kod dr.Delića, on je fin, a usluga je na nivou, tamo ti mogu uraditi papa test i ultrazvuk, ili ti neko od cura moze nekog drugog preporuciti
Polako, bez panike, ali ustraj u pretragama,sve sto te zanima slobodno pitaj