Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Evo, curke moje, zanimljive stranice sa klipovima u kojima su glavne zvijezde blizanci i trojke. Snimale su ih mame i tate, a ja sam sva rascmoljila dok sam ih gledala. Posebno dvije ćelave djevojčice na podu što se same igraju, smiju se i nikoga ne primjećuju. Pa blizanci su fakat samo sebi dovoljni!Prekrasni su!
Hej Issa hvala na ovim klipovima ziva sam se isplakala , kad vidim ove hrabre zene sto rode trojke ,cetvoke ohrabe me i dadnu mi nekako snage da sve ovo izdrzim a iposlije kad god me uhvati depesija samo cu pogledat ove klipove i vjerujem da ce odmah proci
Hvala jos jednom sto mislis i na nas
< Poruku je uredio ElmaB -- 23.2.2009 13:09:39 >
02.02.2008, 18:06
Suzana
1698
Draga Issa,
Svaka ti cast, prava si "surferica", gdje si ovo nasla hehe. Super su klipovi, muz i ja smo jutros gledali hehe.
Joj, ja se prepala stomaka od one jedne zene sto je nosila petorke!
Sve u svemu, bice interesantno aBd!
Kiss,
S.
< Poruku je uredio ElmaB -- 23.2.2009 13:09:55 >
03.02.2008, 08:14
issa
198
Je l' poplavio stan od suza, haaa?A joooj i meni je, ne brinite! Pa ljepote moje, to sam i postavila kako bi nam dala snage da izdržimo ono što nas čeka. Kad se ovakvo bogatstvo dobije zaboraviš i na stomak i strije i kile i žgaravicu i povraćanje i porod i svu muku....
Moći ćemo mi to, ja vjerujem u nas! Samo bez straha!Ljubim vas u stomak
ElmaB jesil gledala ove klipove ja skoro svaki dan pregledam cak je danas i moj muz gledao i odusevio se cak je se i on prepao stomaka kod one zene sa pet bebaca
Najveca umjetnost je istinski voljeti ljude!!!!!!!
16.05.2008, 09:59
*sunce*
104
upravo sam odgledala klipove i oduševila sam se, isto ovako sam skoro na NG gledala emisiju ma fantastično, ma vi ste prave sretnice mm stalno govorio de cico da kako napravimo dvojke a kod nas ama baš niko nije imao takav slučaj u porodici evo mi čekamo jedno