cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Kiselo

clock-img

15.08.2008, 10:51

clock-img

nesanica

pencil-img

522

Jedu li vasa djeca npr. kisele krastavce, paprike, kupus, tursije, jogurt, limun, ma sve sto ima kisel okus?
Moj user posted image bi cini mi se teglu kiselih krastavac pojeo, bas ih voli i sa apetitom jede.Kisele paprike i kupus nije bas nesto ljubitelj. Limun isto lize i nista mu ne smeta, cak trazi jos. A jogurt moze uz svaki obrok. Pogotovo kad napravim pitu i slucajno ne iznesem, on odmah kaze" a `ogurt".

clock-img

15.08.2008, 10:58

clock-img

makana

pencil-img

772

čim smo sazreli za to počeli smo sa jogurtom, ostalo kiselo došlo je puno kasnije, mada moram da priznam da almedina nikad nije probala kiseli krastavac (na žalost u tegli salate od cvekle domaćeg proizvođača prošle zime našla sam ose, mrtve naravno, tako da bojkotujemo salate u teglama), kupus i paprike ne voli tako da jedino jogurt i limun mazija redovno user posted image

strpljen - spasen

clock-img

15.08.2008, 11:57

clock-img

Najdraza mama

pencil-img

184

Moji sincici nece nista od kiseline posebno Fare voli samo kupus kiseli i ponekad krastavice kisele,jogurt da vole ga .. 

Mama vas voli..

clock-img

15.08.2008, 11:59

clock-img

haida

pencil-img

330

Ja bi kiselo mogla jesti i ljeti i zimi.....volim sve od kiseline...
Moja Alina najviše voli kisle krastavice one male od Vege.
Ali hoće i kiselu papriku, karfiol iz turšije, mrkvu.....
Samo neće da pije jogurt....to još ne voli.

ALINA 29.06.2004.

ARMIN 13.11.2008

clock-img

15.08.2008, 12:03

clock-img

ja

pencil-img

158

Volim sve od kiseline a jogurt mi je redovan u ishrani tako da ga Eman pije,nisam jos posebno nesto probavala mu davati krastavac ,papriku ali limun voli...

emman 17.5.2007

clock-img

07.12.2010, 14:39

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

mOJ OBOZAVA SVE KISELO KUPUS,KRASTAVCE,CAK I PAPRIKE...mandarine,nar

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Zadnji članci

article-img