cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Kino, pozoriste

clock-img

10.06.2007, 18:24

clock-img

nana

pencil-img

1

pozdrav
mene zanima jel neka od vas u posljednje vrijeme pogledala kakvu predstavu, da nam preporuci(ko zivi u sarajevu ima vece sanse za to). Sinoc vidjeh u gradu plakat za predstavu Helverova noc u Kemernom teatru, al je igrala preksinoc i sinoc u 20 sati, pa sam malo zakasnilauser posted image . Helverovu noc sam jednom gledala i sjaaaajna je, tako realisticna i u pojedinim dijelovima tragikomicna. Ako budete imale priliku pogledajte je obavezno.

< Poruku je uredio acudesa RR -- 6.2.2010 10:20:09 >

clock-img

12.06.2007, 00:51

clock-img

AIDA RR

pencil-img

75

Draga Nana, ja i ti imamo puno zajedničkog, pošto očito voliš predstave, a i ja. user posted image

Ja nažalost ne budem u Sarajevu, ali obožavam pozorišta. Tako, da če na tvoju temu odgovoriti neka druga cura. Ali ako te nekad put odvede u London, odi u najpoznatije pozorište Royal Court. Zaista predivno! user posted image

Šta kažeš na to, da imamo na forumu prvog i jeding muškarca?
user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.02.2011, 21:59

clock-img

la bomba

pencil-img

245

Ova je tema, vidim, baš popularna.

user posted image user posted image user posted image

Pa ide li iko u pozorište???

Meni baš muž predlaže da odemo ovih dana.

clock-img

19.02.2011, 22:24

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

idem ja s vremena na vrijeme

jako volim pozoriste, ali jednostavno ne stizem kao prije kad sam svaku predstavu gledala

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

19.02.2011, 22:26

clock-img

Anoniman

ja nisam bila...pa ima vec...sigurno 10 god.user posted image ...mislim u pozoristu...u kinu, jesamuser posted image

clock-img

19.02.2011, 22:38

clock-img

shejla

pencil-img

1136

imate sutra u Narodnom pozorisu Romea i Juliju, 26-og Hamlet u selu mrdusa Donja, a  5.3. Hasanaginica (opera)...
Pa eto, bujrum user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

clock-img

20.02.2011, 10:21

clock-img

la bomba

pencil-img

245

IZVORNA PORUKA: shejla

imate sutra u Narodnom pozorisu Romea i Juliju, 26-og Hamlet u selu mrdusa Donja, a  5.3. Hasanaginica (opera)...
Pa eto, bujrum user posted image

E, .. baš Hamleta je rekao da idemo gledat.
Super, hvala Shejla na info.

clock-img

20.02.2011, 10:29

clock-img

juni

pencil-img

1102

Pozoriste jako volim i idem kad mislim da ce predstava biti interesantna. Preporucila bih vam "Buducnost je u jajima" a jedva cekam da kao nas dodju Rene i Tarik sa svojom novom predstavom Spektakluk, cula sam da je jako dobra. Jedino u Narodno pozoriste ne idem jer vise volim savremenije predstave.

EMIL,7.9.2008.

clock-img

20.02.2011, 10:32

clock-img

juni

pencil-img

1102

I da, sinoc smo gledali  film Kraljev govor, odlican film!

EMIL,7.9.2008.

clock-img

20.02.2011, 10:42

clock-img

Amrino

pencil-img

2613

Kako meni nedostaje pozoriste user posted image user posted image user posted image .
Prije sam ista redovno, nijedan me Mess nije masio...a nisam nogom krocila otkako sam zatrudnila s Hamzom.
U kino nekad i odemo i to samo u Zenici kad odemo kod mojih (jer mogu cuvati djecicu) i to samo na "dnevne" varijante.
Doduse filmove gledamo kuci...ali nije to isto.

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

Zadnji članci

article-img