Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Drage staaare forumasice,samo da vam javim da nam se vratila nasa Kesten(Danijela) Hej draga,svima si nam jako nedostajala i radujemo se sto si ponovo sa nama
Dobrodosla Kesten!!! Radujem se nasem ponovnom druzenju.
04.06.2009, 15:22
mamy Sabina
1553
Ivona duso za mustuluka si Uh Dani draga moja puno,puno si nam nedostajala
04.06.2009, 15:40
M kao Mama
5536
Pa, đe je Kestenuša moja draga, Danijela , juhuhuhu, hajde brzo vamo, da nam ispričaš što te nije bilo haman godinu dana, kako su Mia i Ivan, hoćemo sve info, i što te nema na fb
04.06.2009, 15:50
Ivona
931
Nije zena imala ni racunar... Sad kreci,pravi pitu i td. i td....,pa ce vam se javiti veceras Dani uvijek ista
Mile moje ženice ..malo je riječi da vam opišem koliko mi je sve ovo nedostajalo a najbolji dokaz tome je,,da sam juce dobila comp,danas se prihevtala na mrežu .. ,,i prvo sto je bilo ,,pokreni msn i trazi moje hanumice,,,drage moje dugoooo vremena je proslo,ja se izvinjavam svima kojima se nisam javljala,,promjenila sam br,,tako da sam i bez tel koje sam imala nažalost ostala,,ali sad sam ponovno tu i nadam se ludom druzenju kao i uvjek,,sve vas punooooo volim ...treba mi malo da se snađem jer je ovo sad za mene "špansko selo" ljubi vas danyy..hvala Vam na srdačnoj dobrodošlici ...
04.06.2009, 21:44
mamy Sabina
1553
Dani vidim da si on line,javlja se zeno,pozeljeli smo te
04.06.2009, 21:46
dinaa
2141
Dobro dosla nazad Kesten kako su djecica?
04.06.2009, 21:46
mamy Sabina
1553
Tu si draga Ljubac za Ivana i Miu TEbi veliki Nije špansko selo,začas ces se snaći E bas si nam falila Pisi plavim slovima,neobično mi od tebe ovako,obična crna slova
04.06.2009, 21:52
Kesten
283
Evo samo za tebe draga moja,vjeruj da sam ja to i zaboravila ...hvala vam curke, evo razloga sto se i nakon godinu dana volim vratiti na ovu adresu jer ste zaista divne,,, ,,moju su svi dobro hvala bogu,imam toliko toga za pitat ali naprosto neznam odakle da krenem ,, ,,kako su vas djecica,čestitam na trudnoci,bas sam se obradovala,,,nemoj te zamjeriti ako nesto preskocim,vjeruj te da mi nije nimalo lako,,prvo avatare provjeravam ,, ..da kome greškom čerku ili sina ne dodjelim,, ..
04.06.2009, 21:55
mamy Sabina
1553
Nista draga,iščitaćeš sve novina na forumu,pohvatati nove cure,nickove Hvala ti na čestitkama Nadam se da su dječica dobro
04.06.2009, 22:01
Blue rose RR
4361
Ehej draga, sretan povratak starom jatu, i da se što prije naučiš letiti poznatim terenima.
Nego zbori šta ima kod tebe ?
04.06.2009, 22:01
Kesten
283
hvala na pitanju dobro su,evo čitavih 20 min kako sam za comp,,mlate se radi jedne sličice,,a inače su kao janjad kad ih osa ubode ,,,trenutno mi je sin rekao; kako se iskreno nada da če odigrati prije spavanja jednu igricu,a sta da ti kažem..podmladak me rastura ,,,kako si ti,kako podnosis trudnoču? kako tvoja curica?? pozz veliki za dinuu..jeli to nova članica ili je neka hanumica koju ne mogu da registrujem
04.06.2009, 22:08
Kesten
283
Hvala puno ,,čestitke moderatoru !
Mogu se ponavljati stotinu puta ali mi je zaista drago sto sam sa vama tu,vidim stara raja je na okupu i to me osobito raduje ,,,
Ma kod mene ima toliko toga,,prvo,,selidba u novu kuču..adaptiranje na novo okruzenje,sve u svemu zadovoljavajuce,sa Miom je jos uvjek proces rehabilitacije,mada sam jako zadovolja rezultatima koje je postigla,Ivan mangup,nogometaš,znam sve klubove,strane i domace.. ..počet ču honorarno da se bavim nogometom ..kako su vase djevojčice??
04.06.2009, 22:32
kana
457
i od mene dobrodoslica
05.06.2009, 00:18
mali
372
ej draga baš sam neki dan na kafici pitala za tebe ..Drago mi je da si tu i da je sve ok sa tvojom porodicom i tobom,,,Pusa velika
Nisam ni ja više tako česta ovdje ali nadam se da će mo se opet uganjati i skupa mahalati....pravo si mi nedostajala... Ljubi mi pačiće slatke
05.06.2009, 11:22
budućamama
1306
Dobro nam se vratila
05.06.2009, 11:23
mamsi
401
Joj koga to moje oči vide,e ženo koliko sam samo mislila na tebe,baš mi je drago što si se javila.Veeliki pozdrav i puno pusa šaljem ti za početak a poslije ćemo ostalo.
Ovim putem pozdravljam maksuz i haidu
05.06.2009, 14:38
Kesten
283
Hvala lutke moje drage, ....znam da ste sve zauzete,ja sam naveče slobodna,pa ako mognete navratite da se malo istračamo,,,sve vas ljubim i lolim...
05.06.2009, 14:39
M kao Mama
5536
Danijela, de se ubaci i na FB. tamo imamo chat pa možemo naveče čavrljati
05.06.2009, 14:41
Kesten
283
Almič obečavam,prve prilike,sad sam malo u škripcu jer mi se Bilja udaje pa smo u velikim pripremama,mislim da sam ti poslala pp,,nadam se da jesam,,,
05.06.2009, 21:03
Anoniman
veeeeelika pusa mojoj ljepotici i njenim pacicima mnogo si mi nedostajalaaaaaa ljubi mi Ivana i Miu bezbroj puta
p.s. imas pp
13.06.2009, 15:10
Amelaa RR
3309
Evo me jeza prolazi dok ovo citam,...pa gdje si zeno????? Kako mi je Mia?? Ljubi mi je molim te...ja sam zvaala, i zvaala na stare br.al ni habera od moje keve... Love you..