Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Drage forumasice,znate li vi sto ovi kalendari na RR ne funkcionisu? Vec par dana pokusavam napraviti svoj kalendar trudnoce i kineski kalendar ali ne uspijevam,nikako ne moze.Da li se to vama desavalo?
Pozz svima
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
08.01.2010, 00:00
Anoniman
pozdrav svima, mene interesuje kako da promijenim kalendar u moja ringeraja, da mi umjesto trudnickog kalendara prikazuje kalendar razvoja djeteta, jer sam se skoro porodila pa mi vise ne znaci nista trudnicki kalendar, avoljela bih pratiti kalendar razvoja moje bebice? hvala
Sa šestnaest mjeseci pokušava udariti loptu ali mu to ne uspijeva jer često stane na nju. -moj će bi nogometaš tajo ga naučio udarati loptu još s 14 njeseci
Ljutnja Pojavljuje se kada prekidamo djetetove aktivnosti (igranje, istraživanje ormara, kopanje po teglama za cvijeće i slično...) ili kada ne ispunjavamo djetetove želje. Kao i ostali osjećaji i ljutnja je česta i kratkotrajna i tada ju dijete izražava više tjelesno nego verbalno. Tapkanje nogama, mahanje rukama, odgurivanje, vikanje, otimanje i plač su svakodnevni prizori. Dijete mora naučiti kontrolirati ispade osjećaja.Mirno mu obrazložite zašto se prekinuli njegovu aktivnost i zašto se ne smije uzbuđivati.
Visnjice, ja pisala i dobila odgovor da je trudnicki kalendar izbrisan, a kod mene jos uvijek stoji, doduse samo naslov "kalendar trudnoce" i jos uvijek ne mogu da postavim kalendar razvoja djeteta na moju ringeraju da pisem opet ili???
26.02.2010, 21:00
Visnja RR
15102
evo ja sam sad pisala da ti uklone kalendar... a ti mi javi ovdje da li se to desilo...obicno se ceka par dana...
26.02.2010, 21:14
Anoniman
vazi srce si...
26.02.2010, 21:57
Visnja RR
15102
Bambi javljeno mi je da su ti sada uklonii kalendar...javi jel sve ok?
26.02.2010, 23:12
Anoniman
ej mila, evo sada nema teksta ali ostao je naslov i ne mogu da postavim razvoj djeteta, evo vidi