Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Jucer sam bila na kontroli kod doktora.... Hvala Bogu sve je uredu..napredujemo...rastemo...a inace smo u 34 nedjelji... BPD 88 mm Femur 64,7 mm Plodove vode dovoljno
Ali iako je dr. Masic rekao da uopce ne trebamo misliti o tome, spomenuo je blagu kalcifikaciju posteljice... Voljela bih znati zna li neko vise o tome..... Jeli opasno..sta znaci...kako...zasto..zbog cega... Nesto sam citala o tome po netu ali...
Hvala puuno unaprijed
< Poruku je uredio any_sa -- 3.6.2011 22:06:59 >
05.06.2011, 23:03
nanika
1399
I mene je vodio dr Masic obje trudnoce i isto mi je bilo u oba slucaja. Mislim da se ne trebas puno zabrinjavati. Meni je rekao da se to moze desiti ukoliko jedes puno mlijecnih proizvoda ili ukoliko trudnica pusi.
14.06.2011, 10:35
Lucina
66
Pusis li?
24.08.2011, 22:58
Bebica11
4324
IZVORNA PORUKA: nanika
I mene je vodio dr Masic obje trudnoce i isto mi je bilo u oba slucaja. Mislim da se ne trebas puno zabrinjavati. Meni je rekao da se to moze desiti ukoliko jedes puno mlijecnih proizvoda ili ukoliko trudnica pusi.
evo i mene na ovoj temi...ne pusim, 24. sam sedmica i imam te kalcifikate pa sam se ziva isprepadala...a jedem dosta mlijecnih proizvoda,smanjicu malo