cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Kako ste saznali zo ovaj forum?

clock-img

31.10.2007, 12:21

clock-img

travnicanka

pencil-img

450

Kako ste vi saznali za ovaj forum,bas me zanima?Ja sam sasvim slucajno naletjela na ovu stranicu.Bila sam ocajna jedan dan jer moja user posted image  nije htjela da jede gotovo nista,ukucala sam bezveze "ishrana djece"i dobila dosta rezultata i izmedju ostalog RR stranicu.

< Poruku je uredio dina RR -- 11.9.2008 11:12:50 >

clock-img

31.10.2007, 12:26

clock-img

sexi sejo

pencil-img

69

Cao moje drugarice. Jednog dana kao i obicno pregledavao sam razne sadrzaje na internetu. U moru mnogih tema koje me interesuju naletio sam i na ovaj site. Mnogo me je obradovao ovaj site i zelio bih mnogo pohvaliti urednike ovog site i ljude koji su dosli na ovu ideju. Na ovom forumu nasao sam mnogo zanimljivosti iz svakodnevnog zivota. Mogu se pohvaliti da svakodnevno posjecujem site i ucestvujem u raznim diskusijama. Nadam se da to cijenite. Mogu jos samo reci da, ne daj Boze kakvoj sprjecenosti, i u buducnosti cu posjecivati ovaj site redovno. Do sljedeceg javljanja sve vas puno voli i pozdravlja vas
SEXI SEJO user posted image

clock-img

31.10.2007, 15:33

clock-img

Lejla K

pencil-img

77

Vidjela sam link na website-u magazina Gracija, kliknula, i evo me, odavno, ali nisam bila baš aktivna.

clock-img

31.10.2007, 18:08

clock-img

amlatifa

pencil-img

99

Moja mala curica ima 5 godina pa sam tražila nešto u vezi njenog ponašanja i eto sasvim slučajno se nađo ovdje. Sviđa mi se super jeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

31.10.2007, 22:25

clock-img

SMIRI

pencil-img

96

Ja bila kod neke drugarice na kafi i ona se nesto zapricala i na um pala joj ova stranica...Pa mi predlozila RR jer tvrdi da bi me moglo interesovati jer ima dosta o bebicama...a ja imam 2 bebice pa rekoh ajd da vidim, navraticu... i eto tako i ostala user posted image

SMIJEM SE i kad mi se place ;-)

clock-img

31.10.2007, 22:32

clock-img

Mama1

pencil-img

486

hehehehe
meni muz naso stranicu ... a kako nemam blage ....meni je dobra i stranica
www.bebac.com

Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.

ellma
Elmini

clock-img

09.11.2007, 18:29

clock-img

Okarica

pencil-img

1141

Tragajuci za temama o ovulaciji, sasvim slucajno sam naisla na ovu stranicu i od tada svakodnevno provjeravam sta se desava ovdje. Stranica je super a i drustvo je odlicno. Pozdrav svimauser posted image

clock-img

28.01.2008, 21:27

clock-img

dragon

pencil-img

1

ja sam cula od komsinke

clock-img

28.01.2008, 21:33

clock-img

enisa27

pencil-img

68

Pretrazujuci po netu,.....

Enisa

clock-img

28.01.2008, 23:44

clock-img

lejlašh

pencil-img

698

Interesovalo me sve vezano za trudnoću (bila sam u 6. mjesecu), slučajno naletila na ovu stranicu na kojoj sam našla dosta korisnih savjeta i zabave.  

clock-img

29.01.2008, 00:38

clock-img

stella

pencil-img

1360

slucajno i svidjelo mi se pa tako i ostadoh.cesto sam tu al manje pricam nemam bas puno vremena oduser posted image

clock-img

29.01.2008, 07:50

clock-img

Amelaa RR

pencil-img

3309

Ja sam u nadi za informacijama o IVF il Inseminaciji na google ukucala to i izbacilo mi brdo stranica al u ovu sam se zaljubila na prvi pogled heheh i ne bi je dala za brdo karamelauser posted image user posted image user posted image

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

clock-img

29.01.2008, 13:17

clock-img

Vedica

pencil-img

363

sasvim slučajno naišla na RR tražeći neke članke o ponašanju i odgoju djece koji su mi trebali za posao.
na početku sam samo čitala postove ali kako sam krenula u akciju da dobijem bebu uključila sam se malo aktivnije.
inače sada je preporučujemo svima kojima bi moglo trebati.
pozdrav

Quien con fe sabe esperar, ve al fin la suerte llegar!

clock-img

29.01.2008, 13:35

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Vjeruj te mi da ne znam kako, pokušavam se sjetiti, ali nisam sigurna, moguće da sam vidjela na sajtu sarajevo x. com, ali opet da ne slažem, i tako upadoh na stranicu i veoma sam sretna. Neki dan sam srela jednu kolegicu koja je iz Kiseljaka u sedmom mjesecu i odmah sam joj rekla da nam se pridruži.

clock-img

29.01.2008, 15:06

clock-img

makana

pencil-img

772

da me ubijete ne mogu sad da skontam kako završih ovdje
samo mogu reći da izbjegavam stranice na koje se treba registrovati ili ulogovati ili tipkati bilo kakve podatke
zbog toga naprosto nemam blage veze kako se priključih na ovaj forum i još se zakačih ko krpelj pa ako ne mogu da se tuspasim od posla ovdje naprosto se živa izjedoh kao da ću nešto da propustim bože sačuvaj
et
user posted image

strpljen - spasen

clock-img

29.01.2008, 15:12

clock-img

kiša

pencil-img

163

Ma nikako da se sjetim sta sam trazila po netu i vidim da pise Ringeraja,bilo mi to ime znaimljivo i tako da sam provirila i sad sam ovdje ko ovisnik. user posted image

clock-img

29.01.2008, 15:48

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

Tipično,
bilo mi dosadno na poslu, šaltala i tražila članke o djetetu..

te ono nabasah ovdje....

clock-img

29.01.2008, 17:18

clock-img

Ivona

pencil-img

931

Eh,onog dana kada je test za trudnocu pokazao user posted image ,bila sam i sretna i uplasena,ali najvise iznenadjena i zbunjena...

Prvo sto sam pomislila:"...Boze,hocu li ja to znati...?Hocu li znati biti dobra mama?"user posted image

Takav urnebes emocija i razmisljanja me odveo na internet.
Hm...rekoh:"A sta sad,Ivona?Znas li sta trazis?"user posted image
Ukucam na google pretrazivac TRUDNOCA ...,naravno izbaci mi milion informacija...,ali mi je nekako odmah privuklo paznju TRUDNICKI KALENDAR. Kliknem na to i dovede me na RR.user posted image

Eto drage moje,to je moja prica...
Imala sam namjeru samo citati sta me ceka iz sedmice u sedmicu,ali ja opasno zaglavih s vama ovdje user posted image

clock-img

29.01.2008, 18:08

clock-img

almai

pencil-img

795

ja sam ovu stranicu pronasla u cekaoni kod ginekologa,bila je ogromna reklama na zidu.Dok sam dosla kuci ukucala sam i vodila samo trudnicki kalendar a sad vec sam redovan citalac ovog foruma.

clock-img

29.01.2008, 18:15

clock-img

Adana

pencil-img

2777

Kod mene je gotovo identicna prica kao kod Ivone, samo sto sam ja dok jos nisam uradila test trazila znake trudnoce i provjeravala na kalendaru koliko bih mogla biti trudna, ostalo je isto, da se ne ponavljam... pusica

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

clock-img

29.01.2008, 20:57

clock-img

kana

pencil-img

457

isto kao kod ivone je i kod meneuser posted image

"ako ne znaš voliti sebe,nećeš znati voljeti ni druge.."
TARIK 03.03.2008. mamina ribica:)

clock-img

30.01.2008, 11:52

clock-img

moja malena

pencil-img

23

Trazila sam clanke o bebi, ishrani zdravlju....
i tako nabasah na vas

SUPEEEEER ste user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.02.2008, 20:22

clock-img

Alex

pencil-img

54

Tražila sam podatke o ovulaciji i ....Evo me sa vama već mjesec dana...user posted image

"Čovječe,pazi da ne ideš malen ispod zvijezda..."

clock-img

02.03.2008, 20:18

clock-img

Sonja

pencil-img

2429

iako sam dosta zakasnila sa odgovorom....ja cu reci kako sam saznala za Vasuser posted image
trazila sam neke slicice bebica slatkih i muz je bio na stranici tuzlarije.net i tamo ima nase bebe i ja klikla kad ono slike i negdje u cosku pise ringeraja.ba
i ja kliknem i evo meee.
od tad svaki dan sam tu pisem i druzim se s vama....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

clock-img

02.03.2008, 23:18

clock-img

Kesten

pencil-img

283

E pa ovako je bilo kod mene; bio jednom jedan vuk....šalim se..

tako moja mia prića Crvenkapicu...user posted image user posted image

meni je trebala jedna informacija vezano za fizijatriju i nabasam na RR...
.. idem da pogledaam šta je????

..i evo me sad će još malo mjesec dana....This is the Best..user posted image

Zadnji članci

article-img