Proud mom, ja sam do nedavno bila u istoj situaciji.
Muž navaljuje s vremena na vrijeme, a ja ne mogu...jednostavno ne mogu!
Sve je počelo od toga kad smo prvi put pokušali voditi ljubav nakon porođaja, i to nakon neka dva mjeseca. I mene je boljelo, jer sam imala težak porođaj, tako da smo odmah odustali.
Onda smo sačekali neko vrijeme, pa opet probali, i uspjeli nekako, ali ja nisam uživala, boljelo je opet, ali ne puno.
Nakon toga sam ja utripovala da mogu opet ostati trudna, pa sam se odlučila za spiralu, i to mi je bio super izgovor da ozbjegavam muža svaki put kad me zaskoči.
Nedvno sam stavila spiralu (par dana poslije toga sam krvarila, pa mi je i to dobro došlo ), i više nisam mogla izmišljati izgovore. Ali i pored toga, kad bi mi muž prišao ja sam ga tjerala govoreći da sam umorna i iscprljena, i da nemam snage.
I sve tako do prije par dana, kad sam razmišljala o nama i braku, i kako više nismo ni upola bliski kao prije. jJednostavno, sa svim obavezama oko male bebice i kuće, nije ti ni do čega nego do spavanja i odmora kad god ugrabiš priliku. A i kada bi se mazili, ja bih uvijek osluškivala hoće li Luka zaplakati, tako da se i nisam mogla opustiti.
I onda sam se bukvalno natjerala i obećala sebi da ću to promijeniti i da ću pokušati da se više opustim, a posebno da svaki dan nađem vremena samo za mene i muža.
I upalilo mi je za vikend . Vodili smo ljubav čak dva puta u jednom danu i ja sam uživala...
A i bebica je bila dobra, nije plakao...
Vidjećemo kako će ići dalje...